Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 31., vasárnap, Angéla, Petronella napja
HÍR TV – Troll:A meggyilkolt fiatalok szót sem érdemeltek

Címke: vendéglátóhelyek

9 cikk 1/1 oldal

Vidéken felgyorsítják a vendéglátóhelyek kérelmeinek elbírálását

Gyorsan elbírálják vidéken az önkormányzatok a vendéglátóhelyek közterület-használati kérelmét, hogy kinyithassanak a teraszok, kerthelyiségek. Bővül a piacon árusítható termékek köre, és több helyen változott a 65 év felettiek vásárlására fenntartott idősáv.

Kocsmasirató

Akik felfogták, saját érdekük, szeretteik érdeke is azt kívánja, egy ideig kerüljenek mindenféle olyan fórumot, ahol közvetlen kapcsolatba kerülhetnek a velük nem egy háztartásban élőkkel.

Bezárják a brit vendéglátóhelyeket

A brit kormány elrendelte a vendéglátóhelyek bezárását az új koronavírus okozta járvány megfékezése érdekében – közölte pénteki sajtótájékoztatóján Boris Johnson miniszterelnök.

Menthetők az éttermi állások

A járulékkedvezmény segít menteni a munkahelyeket az elkövetkező időszakban, a vállalkozások most némiképp szabadulhatnak a prés alól – hangsúlyozta a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke.

Bezártak vendéglátóhelyek és a kisboltok Csehországban

Újabb szigorú intézkedést vezetett be Csehország: minden kiskereskedelmi egységet és vendéglátóhelyet zárva kell tartani, már szombat reggel sem nyithatnak ki. Ez alól csak a szupermarketek, a benzinkutak, a gyógyszertárak, az elektronikai cikkeket, valamint az állateledelt árusító boltok és az újságárusok a kivételek.

Fagylaltozni mennek az adóellenőrök

A NAV friss ellenőrzési tervéből kiderül, ezen a héten az adóellenőrök az ország több megyéjében is vizsgálódnak a helyi fagylaltozókban és a vendéglátósoknál.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …