A Fradi egyik focistája már az esti meccs előtt örülhet

A legnagyobb Fradi szurkolói portál így adott hírt az örömteli eseményről: „Marcel kedvese babát vár.”

Forrás: origo, facebook2020. 09. 29. 18:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros kedd este 21 órai kezdettel a norvég Molde ellen lép pályára a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének play-off-jában. Az összesítésben 3-3-ról induló budapesti visszavágó előtt hatalmas örömhírt osztott meg a rajongókkal a magyar bajnokcsapat játékosa, Marcel Heister, aki hamarosan apuka lesz.

„Labdarúgónk, Marcel Heister apuka lesz! Gratulálunk Marcelnek és feleségének” – írta a Ferencváros a közösségi oldalán.

Fotó: Instagram (képernyőfotó)

A legnagyobb Fradi szurkolói portál pedig így adott hírt az örömteli eseményről: „Marcel kedvese babát vár.”

Rebrov: Önmagunkkal és a gátlásainkkal kell megküzdenünk

Kétségkívül az év legfontosabb mérkőzésére készül a Ferencváros, amely kedden 21 órakor a Moldét fogadja a Groupama Arénában a Bajnokok Ligája-selejtező utolsó fordulójának visszavágóján. A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón a Fradit Szergej Rebrov vezetőedző és Franck Boli képviselte, aki gólt szerzett az első találkozón, amely 3-3-as eredményt hozott.

– Már az első meccs előtt is nagyon nehéz párharcra számítottam – kezdte Szergej Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője a visszavágó előtt.

– Az ellenfél szeret otthon játszani, a műfűvel és a másfajta körülményekkel is meg kellett küzdenünk. Nem számítok könnyű meccsre itthon sem, de kielemeztük az első összecsapást, minden fontos momentumot megbeszéltünk, és készen kell állnunk a visszavágóra. Rebrov elsősorban abban látja a siker kulcsát, hogy a Ferencváros labdarúgói meg tudjanak küzdeni az érzéssel, hogy a Bajnokok Ligája kapujában állnak.

– Mielőtt Norvégiába utaztunk, megkérdeztem az öltözőben, hogy ki játszott már a Bajnokok Ligája szintjén – elevenítette fel az ukrán edző.

– Egyedül Olekszandr Zubkov tette fel a kezét, aki a Sahtar Donyeckkel szerepelt a legmagasabb szinten. Nemcsak a Moldéval, hanem magunkkal is meg kell küzdenünk, le kell vetkőznünk a tét miatt előjött gátlásainkat. Kint nem mutattuk meg a bennünk rejlő százszázalékos potenciált, de bízom benne, hogy itthon a legjobb formánkat hozzuk majd, és emiatt teljesen más meccsre számítok.

Még korai a Dinamo Kijevhez vagy a Sahtarhoz mérni a Fradit

A Fradi edzője a Dinamo Kijevvel kétszer is szerepelt a BL-ben, legutóbb 2016 decemberében a Besiktas elleni 0-0-s döntetlen alkalmával irányított csapatot a sorozat főtábláján. Rebrov szerint azonban már a selejtezők is nagy ranggal bírnak.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.