Tovább növelte bevételét a Magyar Hang nevű dollármédium

A Magyar Hang 2018-ban a Simicska-féle sajtóbirodalom megszűnte után jött létre.

Munkatársunktól
2023. 05. 31. 12:48
Csintalan Sándor Fotó: YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Hang dollármédiumot üzemeltető Alhambra-Press Kommunikációs Bt. 13,7 százalékkal tudta növelni a nettó árbevételét, hiszen a cég 2022. évi beszámolója szerint a tavalyi évben több mint 296, míg 2021-ben 260 millió forint bevételük lett. A cég adózás előtti eredménye (nyeresége) a nettó árbevételnél is nagyobb mértékben, közel hatvan százalékkal nőtt, a 2021. évi 19,7 millióról 31,5 millió forintra. Az adózott eredmény eredménytartalékba került, osztalékkifizetésre nem került sor.

A Magyar Hang 2020-ban szorosan együttműködött az Átlátszó.hu-val, amely közel 14 ezer dollár támogatást kapott a Soros-féle Open Society Foundationstől. 

A külföldi támogatás célja az Átlátszó vidéki olvasóközönségének bővítése a Magyar Hanggal való együttműködés révén, továbbá a független oknyomozó újságírás megerősítése.

Borítókép: Csintalan Sándor a Magyar Hang szerkesztőségében (Forrás: YouTube)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.