Könnygáz okozhatott rosszullétet a frankfurti repülőtéren

Hét ember orvosi kezelésre szorult légzési problémák miatt.

MN
2017. 09. 11. 11:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Többen szorultak kezelésre feltehetően könnygáz miatt a frankfurti repülőtéren – írja az Independent. Szemtanúk beszámolói szerint az eset hétfőn reggel, az 1-es terminálnál történt.

A rendőrség közölte, hogy hat ember légzési problémák miatt szorult orvosi ellátásra. A nyomozás folyamatban van.

A repülőtér üzemeltetői arról tájékoztattak, hogy a tűzoltóság már befejezte a munkát a helyszínen, és nem találtak „káros anyagot”. A repülőtéren újra a megszokott rend szerint működik a ki- és beléptetés.

Az incidens kevesebb mint 48 órával az után történt, hogy ki kellett üríteni a frankfurti repülőtér egy részét, mert egy férfi azt állította, hogy a csomagjában robbanószer van. A legfrissebb információk szerint a 37 éves férfi már ismert volt a hatóságok előtt, és jelenleg pszichológiai osztályon kezelik. A csomagjában nem találtak robbanóanyagot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.