időjárás 1°C Elza 2022. december 1.
logo

Amerikában még az ilyen hírbemondás is megengedett

Magyar Nemzet
Forrás: CNN, Fox News
2021.01.12. 19:47
Amerikában még az ilyen hírbemondás is megengedett

Nagy visszhangot kapott az amerikai sajtóban a CNN hírbemondójának, Brianna Keilarnak egy televíziós kiszólása, amikor is a konzervatív Fox News politikai elemzőjét, Tucker Carlsont „betegségnek, propagandistának, hazudozónak és parazitának” nevezte. Carlson előzőleg kritizálta a liberális CNN-en elhangzott véleményt, miszerint a washingtoni Capitolium egy héttel ezelőtti ostroma „felkelés” volt. Szerinte egy rosszul végződött tüntetésről beszélhetünk, amit a még hivatalban lévő amerikai elnök bevallottan tévesen karolt fel. – Terrorizmusnak nevezik a történteket. A CNN felkelésről beszél, Chuck Schumer (a szenátus demokrata frakcióvezetője – a szerk.) Pearl Harbor párhuzammal élt, szó van a mi generációnk 9/11-éről, és talán nem is kell mondanom, hogy fehér felsőbbrendűségről is – sorolta ironikus hangvételben Carlson a szerinte elképesztő liberális hasonlatokat.

Keilar ezen annyira kiborult, hogy a már említett „betegség, propagandista, hazudozó és parazita” szavakkal illette a neves tévést.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.