Deutsch Tamás: Abascal kimondta az igazságot

A brüsszeli liberálisok tudatos támadást indítottak Magyarország és Lengyelország ellen – írta a Twitteren a Vox nevű spanyol jobboldali párt elnöke.

Magyar Nemzet
2022. 01. 28. 11:58
DEUTSCH Tamás;
Budapest, 2022. január 17. Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetõje és Déri Stefi mûsorvezetõ a Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány A válságok kora - Az Európa Projekt kutatás eredményei 2021-ben címû konferenciáján a Várkert Bazárban 2022. január 17-én. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Abascal elnök úr kimondta azt az igazságot, amiről mindenki tud, de senki nem mer beszélni róla” – írta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetője a Twitteren reagálva arra, hogy Santiago Abascal, a Vox nevű spanyol jobboldali párt elnöke megosztott egy, az egész spanyol sajtót bejáró cikket, amiből kiderült: 

a brüsszeli liberálisok tudatos támadást indítottak Magyarország és Lengyelország ellen.

Lapunk is megírta: a spanyol Periodista Digital nevű honlapon a minap megjelent egy terjedelmes írás, amely egy volt spanyol uniós képviselő különféle magánbeszélgetéseit, közléseit foglalja össze. Ebből kiderült, hogy

a Cseh Katalinékat is a soraiban tudó Renew Europe tudatosan támadja Magyarországot és Lengyelországot, mégpedig azért, mert ez semmilyen politikai kockázattal nem jár a formáció számára. 

Ezt leginkább a szólásszabadság ügyén mutatta be a cikk szerint Carolina Punset. A volt EP-képviselő szerint a szólásszabadság elleni legkomolyabb fenyegetést Európában a Charlie Hebdo szerkesztősége elleni iszlamista terrortámadás jelentette.

Borítókép: Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetője a Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány A válságok kora – Az Európa Projekt kutatás eredményei 2021-ben című konferenciáján a Várkert Bazárban 2022. január 17-én (MTI/Szigetváry Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.