Ítélethirdetés közben támadt a bíróra, verekedés tört ki + videó

A bíró könnyebben megsérült, a férfi pedig újra bíróság elé áll, újabb vádakkal.

2024. 01. 04. 19:08
Forrás: Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy nevadai bíróságon rögzítettek egy videót, amin az látszik, hogy egy Clark megyei kerületi bíróra rátámad egy ember, aki éppen elítélt a bíró. A felvétel ijesztő, látszik, ahogy falnak zuhan az ítész, aki könnyebben megsérült az esetben, de nem kellett kórházba szállítani – közölték a bíróság illetékesei.

A bírósági marsall ugyanakkor rosszabbul járt, amikor a bíró segítségére sietett, hiszen őt kórházba szállították a homlokán vérző sebbel és egy kiugrott vállal.

A vádlottat, a 30 éves Deobra Delone Reddent átugrott a pulpituson, de végül lefogták. Az elítéltet újra letartóztatták és újabb bűncselekményekkel vádolják, köztük védett személy megtámadása is szerepel. korábban is agresszív támadás miatt került bíróság elé, akkor egy személyre támadt baseball ütővel.

A bíróságra magától sétált be és nem is volt megbilincselve, a bírótól pedig azt kérte a tárgyalás alatt, hogy legyen vele kedves, hiszen nem akart ő rosszat, és azt is mondta, hogy 

nem egy agresszív ember.

Ez addig tartott, amíg a bíró el nem mondta, hogy börtönre fogja ítélni őt.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.