Biden újabb kínos baklövése, úgy látszik, teljesen elvesztette a fonalat az elnök

Joe Biden egy szakszervezeti konferencián a súgógépről szó szerint olvasta fel a forgatókönyvet. Erre kellemetlen tapssal reagált a közönség. A hét elején pedig azt mondta: „benne és pártjában nem lehet megbízni”.

Forrás: Fox News2024. 04. 25. 9:28
Joe Biden amerikai elnök felszólal az észak-amerikai építőipari szakszervezetek 2024 törvényhozási konferenciáján Washingtonban, 2024. április 24-én. Fotó: Jim WATSON Forrás: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még négy év, szünet…

A súgógépről felolvasó Biden egy washingtoni szakszervezeti konferencián beszéde közepén mondta a forgatókönyv utasításait, ami kínos tapsvihart eredményezett, írta a Fox News.

Joe Biden amerikai elnök felszólal az észak-amerikai építőipari szakszervezetek 2024 törvényhozási konferenciáján Washingtonban, 2024. április 24-én. (Fotó: AFP/ Jim WATSON)
Joe Biden amerikai elnök felszólal az észak-amerikai építőipari szakszervezetek 2024 törvényhozási konferenciáján Washingtonban, 2024. április 24-én. (Fotó: AFP/ Jim Watson)

„Én egy olyan Amerikát látok, ahol megvédjük a demokráciát, nem pedig csorbítjuk azt. Olyan Amerikát látok, ahol megvédjük a szabadságjogokat, nem pedig elveszítjük őket” – mondta Biden. 

„Képzeljék el, mit tehetnénk ezután. Még négy év, szünet”

– mondta és nevetett.

Biden súgógépének összekeverése csak a legutóbbi az elnök baklövéseinek hosszú listáján. Éppen kedden szolgáltatott alapot ellenfeleinek azzal, hogy azt mondta, hogy benne és pártjában „nem lehet megbízni.”

Biden akkor egy floridai kampánygyűlésen beszélt, és éppen Trump abortuszálláspontját bírálta.

Nem tudom, miért lepődünk meg Trumpon. Hányszor kell még bebizonyítania, hogy nem lehet bennünk megbízni?

– mondta Biden.

A közönség tagjai hangosan nevettek a megjegyzése után, de Biden folytatta, látszólag észre sem vette a hibát.

Az idős elnök kritikusai az X-en viszont egyetértettek ezzel a kijelentéssel.

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök felszólal az észak-amerikai építőipari szakszervezetek 2024 törvényhozási konferenciáján Washingtonban, 2024. április 24-én (Fotó: AFP/Jim Watson)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.