„Egészen döbbenetes, ami történt”

Döbbenetesnek nevezte a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merényletet Menczer Tamás országgyűlési képviselő. Menczer szerint az ellentmondásos hírek ellenére higgadtságra van szükség.

2024. 05. 15. 19:23
Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója
Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója (Fotó: MTI/Vajda János)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Egészen döbbenetes az, ami történt – mondta el a Hír TV Napi Aktuális című műsorában Menczer Tamás országgyűlési képviselő, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója, aki szerint most az a fontos, hogy imádkozzunk a sérült kormányfőért és családjáért. A honatya elmondta, hogy Robert Fico szlovák miniszterelnök állapotával kapcsolatban egyelőre ellentmondásosak a hírek, de meg kell őriznünk a „higgadtságunkat és a nyugalmunkat”, hogy helyes döntéseket hozhassanak azok, akik az országot vezetik.

Figyeljük a híreket, és bízzunk abban, hogy Szlovákia miniszterelnöke felépül ebből a borzasztó támadásból

– zárta szavait a képviselő.

Borítókép: Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója (Fotó: MTI/Vajda János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.