Következő mérkőzések
Horvátország
15:002024. június 19.
Albánia
Németország
18:002024. június 19.
Magyarország

Biden lefagyott, szinte meg sem mozdult egy rendezvényen + videó

Újabb kérdéseket vet fel egy, a közösségi médiában megjelenő videó az amerikai elnök állapotáról. Az egyre idősödő Biden gyakorlatilag mozdulatlanná dermedt egy zenés-táncos rendezvényen. Korábban a levegővel lekezelt, egy kislány ruháját csócsálta, s állítása szerint a holtakkal is társalog.

2024. 06. 11. 9:20
BIDEN, Joe
Washington, 2024. május 31. Joe Biden amerikai elnök a gázai konfliktusról tartandó televíziós beszédére érkezik a washingtoni Fehér Házban 2024. május 31-én. Biden közölte, hogy Izrael új, három fázisból álló tûzszüneti megállapodásra tett javaslatot a Hamász palesztin iszlamista szervezettel vívott háború lezárására. Az elnök kijelentette: ideje, hogy véget érjen a háború. MTI/EPA pool/Michael Reynolds Fotó: Michael Reynolds
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Joe Biden állapotáról cikkezik ismét a sajtó, miután az idős elnökről újabb videó jelent meg a közösségi médiában. A felvételen az amerikai elnök szinte teljesen lefagyott. 

Joe Biden amerikai elnök ellép a mikrofontól a gázai konfliktusról tartott televíziós beszéde végén a washingtoni Fehér Házban 2024. május 31-én. (Fotó: MTI/EPA pool/Michael Reynolds)
Joe Biden amerikai elnök ellép a mikrofontól a gázai konfliktusról tartott televíziós beszéde végén a washingtoni Fehér Házban 2024. május 31-én (Fotó: MTI/EPA/Michael Reynolds)

Hosszú másodpercek kellettek Bidennek, amíg valamiféle mozdulatot tesz. 

Amíg az amerikai vezető teljesen mozdulatlan, körülötte mindenki táncol és énekel. Biden mellett láthatóan jól érzi magát Kamala Harris alelnök is, táncra is perdült. A Newsweek az esettel kapcsolatban úgy fogalmaz: 

kérdéseket vet fel a videó Joe Bidennel kapcsolatban.

Philonise Floyd, a rendőri intézkedés következtében meghalt George Floyd bátyja állt Biden mellett a rendezvényen. Ő vette észre a nyugtalanító szünetet, és átölelte az elnök karját, hogy látszólag segítsen – írja a Daily Mail. Majd ökölpacsiztak is egyet.

Biden holtakkal tárgyal, rémült kislányok ruháját csócsálja, s a levegővel is lekezelne

Mint arról korábban beszámoltunk,  Joe Biden elnöksége alatt jó néhányszor hozta kínos helyzetbe magát. Egy, az észak-karolinai Greensboróban tartott beszéde után például udvariasan kezet fogott – a levegővel.

Arra is volt példa, hogy megcsócsálta egy megrémült kislány ruháját.

Az egyik legbizarrabb kijelentése pedig az volt, hogy állítása szerint nemrég kedélyesen elcsevegett Francois Mitterrand francia elnökkel. Az egyetlen apró probléma, hogy a hajdani francia államfő csaknem három évtizede halott. Ezek szerint holtakkal is társalog Joe Biden – legalábbis saját állítása szerint.

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök a gázai konfliktusról tartandó televíziós beszédére érkezik a washingtoni Fehér Házban 2024. május 31-én (Fotó: MTI/EPA/Michael Reynolds)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.