A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Kövekkel dobálták meg Nigel Farage brit politikust + videó

Letartóztatták a szélsőbaloldali aktivistát, miután egy kampánygyűlésen kövekkel dobálta meg Nigel Farage-et.

2024. 06. 11. 15:10
2024. június 7-én készült szóróanyagon a brit Reform vezetője, Nigel Farage látható a második élő tévés vita során, a vezetők és a vezető pártok képviselői között a BBC londoni stúdiójában. Fotó: Jeff OVERS Forrás: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatalmas köveket dobott egy fiatal férfi Nigel Farage, a brit Reform UK nevű euroszkeptikus párt elnöke felé. A politikus erről a közösségi oldalán számolt be.

Korábban vádat emeltek egy nő ellen, mert banános turmixszal öntötte le a brit politikust. A Reform UK vezetője akkor éppen egy választási rendezvényről egy kocsmából lépett ki, amikor a 25 éve nő inzultálta.

Engem nem fog zaklatni vagy megfélemlíteni egy erőszakos baloldali tömeg, aki gyűlöli hazánkat

– írta közösségi oldalán a támadásokra reagálva Farage.

Borítókép: A 2024. június 7-én készült szóróanyagon a brit Reform vezetője, Nigel Farage látható a második élő tévés vita során, a vezetők és a vezető pártok képviselői között a BBC londoni stúdiójában (Fotó: AFP/Jeff Overs)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.