A kis Greta meg akart vezetni minket

Csúnyán lebukott a propagandagépezet.

2019. 12. 16. 14:35
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Greta Thunberg a madridi klímacsúcsot követő hazautazásáról egy szívszorító képet posztolt a Twitterre, amint egy vonat padlóján ülve, a távolba révedve aggódik a világ sanyarú sorsáért, az alábbi szöveggel:

„Utazás túlzsúfolt vonatokon Németországon keresztül. És végre, úton haza!” (Tömeg persze sehol.)

Mielőtt elmorzsolnánk egy forró könnycseppet azért, hogy szegény Greta nehogy felfázzon a hideg vonatpadlón, érdemes elolvasni a német vasúttársaság, a Deutsche Bahn kommentárját a kis Greta tweetjéhez:

„Kedves Greta, köszönjük, hogy minket, vasutasokat támogatsz a klímavátozás elleni küzdelemben! Örültünk, hogy szombaton a 74-es ICE vonatunkkal utaztál. És mindezt 100 %-os ökoenergiával. Még szebb lenne azonban, ha arról is beszámoltál volna, milyen barátságosan és szakszerűen szolgált ki téged személyzetünk az ülőhelyeden, az első osztályon.”

Ezek szerint mégsem minden egészen úgy van, ahogy azt a baloldali-zöld propagandagépezet elénk tárja.

Hogy mik vannak...

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.