Egyre jobban elhatalmasodik a világban az őrület

Szép új világ!

Forrás: Mandiner.hu2020. 11. 15. 16:27
null
Forrás: Mirror - Printscreen
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amikor olvastuk Orwell vagy éppen Huxley megdöbbentő vízióját az elképesztő jövőről, még nem gondoltuk, hogy egyszer valóság lesz. Sajnos egymás után jönnek a modern liberális világ újabbnál újabb őrületei.

Világirodalmi remekek, kultuszfilmek kerültek indexre, ételek márkáit nevezik át, cenzúrázzák lassan már a gondolatainkat is. Érdekes módon azonban az megfigyelhető, hogy ezek a józan ész elleni támadások szigorú rendben jönnek.

Nem ám csak úgy összevissza. Tudatos, módszeres tisztogatás folyik a felvilágosult Nyugaton. A célkeresztben kizárólag az egyetemes értékek állnak: a kereszténység, a nemzet és a család. Ezeket próbálják meg eltüntetni, ellehetetleníteni és ehhez minden eszközt fel is használnak. Rasszista vád, genderőrület és hadjárat a keresztek ellen. Most már odáig jutottunk, hogy a személyes, legbelső érzéseinket, hitvallásunkat is uralni akarják.

Itt a legújabb felháborító eset, ezúttal Missisipiből:

Levetették egy kislánnyal a Jézus nevét viselő maszkját. A szülők beperelik az iskolát, miután kilencéves lányuk kénytelen volt eltávolítani a „Jézus szeret engem” feliratú arcmaszkját. Matthew és Jennifer Booth azt állítják, hogy kilencéves lányuk, Lydia alkotmányos jogait sértették meg, amikor az igazgató elrendelte, hogy távolítsa el az arcmaszkját a Mississippi-i Pinola-i Simpson Central Schoolban – írja a Mandiner a Mirror cikke alapján.

Hát itt tartunk.

Mielőbb meg kell állítani ezt az őrületet, mert különben nagy baj lesz, a világ a vesztébe rohan.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.