Ezért függeszti fel kampányát az egyik amerikai elnökjelölt-aspiráns

Két hétre felfüggeszti választási kampányát, mert tartalékos katonaként indonéziai hadgyakorlaton vesz részt – jelentette be Tulsi Gabbard hawaii képviselőnő, a demokraták egyik elnökjelölt-aspiránsa.

Forrás: MTI2019. 08. 14. 8:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ismét katonai uniformist öltök, és részt veszek az indonéz hadsereggel közös hadgyakorlaton Indonéziában” – mondta el a képviselőnő a CBS televíziónak. Hozzáfűzte: „szeretem különféle módokon, így katonaként is szolgálni a hazámat”.

A 38 éves politikusnő a hawaii Nemzeti Gárda parancsnoka, s kétszer is teljesített katonai szolgálatot a Közel-Keleten. 2004-ben egy esztendőn keresztül Irakban, 2008-2009-ben pedig Kuvaitban szolgált.

Ő az első szamoai születésű és az első hindu vallású politikus, akit a szövetségi kongresszus képviselőjévé választottak 2013-ban. A washingtoni képviselőházban a fegyveres erőkkel foglalkozó bizottság tagja.

A Fox televíziónak nyilatkozva Gabbard hangsúlyozta: nem hiszi, hogy rövid távolléte károsan befolyásolja elnökjelöltté választásának esélyeit.

Tulsi Gabbard támogatottsága a különböző felmérések szerint jelenleg alig kétszázalékos.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.