Kettős mérce: döbbenet, mire képes a kereszténygyűlölet

Letartóztatta a zsoltárt éneklő keresztényeket a baloldali polgármester, amiért nem viseltek maszkot annak ellenére, hogy az előírásokat ő maga sem tartotta be.

Forrás: V4NA Hírügynökség2020. 09. 28. 15:32
null
A keresztény gyülekezet tagjait valószínűleg nem véletlenül vegzálták Forrás: V4NA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az idahoi Moscow városában történt, hogy egy keresztény gyülekezet szokásához híven a város egyik terén összegyűlt és közösen énekelt zsoltárokat. Azonban az énekeseket hamar letámadta a rendőrség, amiért nem viseltek maszkot és nem tartották meg a kellő távolságot – adta hírül a V4NA. Sajnálatos módon ez egy újabb példa a félreérthetetlen kereszténygyűlölet megnyilatkozására.

A dolog érdekessége azonban nem abban áll, hogy a keresztények nem viseltek maszkot, és nem is a rendőrség azonnali és kemény fellépésén, hanem abba, hogy a baloldali városvezetés külön rendelte el a kötelező maszkviselést, mivel Idaho államban arra nincsen kollektív szabályozás.

Jogosnak vélt felháborodásuknak adtak tehát hangot a keresztény gyülekezet tagjai, amikor a letartóztatások után számon kérték a városvezetést, hogy miért csak rájuk vonatkoznak az általuk külön bevezetett szabályok. „A BLM tüntetők esetében valahogy nem láttunk ilyen fellépést” – jegyezte meg az egyik énekes, miközben letartóztatták.

A helyzet iróniája továbbá, hogy a városvezetés sem tartja be az általuk kiadott rendeletet. Ugyanis Bill Lambert polgármester nem találta aggályosnak, hogy levezessen egy esküvőt, mindenféle óvintézkedés nélkül. Ez a kettős mérce enged következtetni arra, hogy kereszténygyűlölet állat a háttérben.

A keresztény gyülekezet tagjait valószínűleg nem véletlenül vegzálták
Fotó: V4NA

A közzétett képen látszik, hogy a polgármester maga sem tartja be az általa előírt kötelező távolságtartást és maszkot sem visel, ami többekben is felvetette a kérdést, hogy miért csak a politikai agendájával nem összeférhető csoportokon hajtja be a szabályozást.

Több mint hétmillió fertőzött van az Egysült Államokban

A baltimore-i Johns Hopkins Egyetem hétfői adatai szerint a SARS–CoV–2 vírus okozta Covid–19 nevű betegség az Egyesült Államokat sújtja leginkább, ahol 7 114 235 fertőzött volt eddig a napig, 204 752-en haltak meg, és 2 766 280-an meggyógyultak. Szakértők szerint ugyanakkor a diagnosztizált esetek száma nem tükrözi pontosan a valóságot, mert van ahol többé-kevésbé korlátozott a tesztek száma, és a nyilvántartás kritériumai is különböznek.

Egy nappal ezt megelőzően 7 078 039 fertőzöttet tartottak nyilván az USA-ban, valamint 204 486 elhunytat, és 2 750 459 gyógyultat. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) március 11-én nyilvánította világjárványnak a koronavírust, amely a közép-kínai Vuhanból terjedt el.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.