A szakácsok méregettek

Bezárnak éjszaka a gyorséttermek is.

2020. 04. 06. 9:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombat este sokáig dolgoztam egy itteni barátommal, egészen vasárnap hajnal 2-ig. Megéheztünk. Elindultunk enni valahova, igazából mindegy volt, hogy mit. Általában ilyenkor szinte minden nyitva szokott lenni még. A sarki étterem, az összes gyorsétterem és az utcán lévő hamburgeresek is. Most autóztunk már 15-20 percet a fő utcán és a környékén, mire találtunk egy utcai árust, aki megetetett minket. Minden más zárva volt, és Montevideóhoz szokatlanul, egy lélek sem volt az utcán. Autót is alig láttunk néhányat.

A szakácsok méregettek. A barátomtól megkérdezték, honnan vagyok és mikor jöttem. Amikor kiderült, hogy már egy ideje itt vagyok, láthatóan megnyugodtak.

Azt mondták, hogy eddig mindig 0-24-ben üzemeltek, de holnap reggel bezárnak. Kicsi a forgalmuk, leginkább csak taxisok, rendőrök és egészségügyi dolgozók esznek már náluk.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.