Támadói lábát kellett csókolgatnia egy svéd lánynak + videó

A haját tépték és cipőik megcsókolására kényszerítették a lányt támadói. A sokkoló esetről videó készült, amelyen az egyik támadó Allahra esküszik, a másik pedig azt akarja a lánytól, hogy kutyának nevezze magát – írja cikkében a V4NA Hírügynökség.

Forrás: V4NA Hírügynökség2020. 11. 19. 9:00
támadó
Forrás: Twitter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyre durvább támadásokról szóló felvételek jelennek meg az interneten Svédországban. Az áldozatok és az elkövetők is a legtöbb esetben fiatalok, a támadók részéről pedig többször lehet hallani arabnak hangzó mondatokat.

Ez történt egy most megjelent felvételen is. Az áldozat egy lány volt, akit durván megszégyenített az őt körülvevő banda. A lányt a cipőjük megcsókolására kényszerítették, és arra, hogy azt mondja magáról, hogy ő egy büszke kutya. Közben többször is kinevették, fejbe rúgták, a haját tépték és leköpték. A Samhällsnytt nevű svéd portál leirata szerint a videón az is elhangzik az egyik támadótól, hogy Allahra esküszik.

Az eset nem egyedi Svédországban. Az áldozatokat szinte minden esetben megszégyenítik, illetve brutálisan meg is verik, mindezt pedig videóra veszik a támadók. Tavasszal például két olyan eset is volt, ahol a banda meztelenre vetkőztetett fiúkat, akiket aztán megvertek és meg is loptak.

Szintén lány esett áldozatul egy téli esetnél is a Samhällsnytt szerint. Akkor egy Hussein nevű felhasználó töltötte fel az internetre a videót a bántalmazásról. Ezen az látszik, ahogyan a földön fekvő áldozatot brutálisan ütik és rúgják.

Svédország: Már groteszkké vált az erőszak

– A halálos erőszakhullám nem más, mint Svédország második pandémiája – jelentette ki nemrég Ulf Kristersson, a legnagyobb svéd ellenzéki párt, a jobbközép Mérsékelt Párt vezetője. – Nem igazán a gazdaság vagy az adózás jelentik most a svéd politika fő konfliktusforrásait. Az értékek, az önazonosság, a bűnözés az, amiről vita zajlik – ezt Mattias Karlsson, a második legnagyobb ellenzéki alakulat, a bevándorlásellenes Svéd Demokraták korábbi frakcióvezetője mondta a Financial Times napilapnak. A nyilatkozatok alapján úgy tűnik, hogy az utóbbi hónapokban lekerült a napirendről a koronavírus és a járványkezelés, helyét a bevándorlónegyedekben tomboló bűnözés vette át.

A baloldali kormányt tétlenséggel vádoló ellenzéki pártok aggodalma nem alaptalan. Bár a svéd nagyvárosok bevándorlók lakta negyedeiben gyakori probléma a bűnözés, az erőszakot úgy tűnik, nem képes kezelni a helyi rendőrség.

Tovább

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.