Varga Judit: Magyar szempontból fontos pontok kerültek az új EU-Agendába

A külső határok védelme, valamint a polgárok szabadsága és biztonsága is része a dokumentumnak – jelentette ki az igazságügyi miniszter Brüsszelben.

Forrás: HÍR TV2019. 07. 19. 14:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarország szempontjából fontos pontok kerültek az Európai Tanács stratégiai tervezetébe – jelentette ki az igazságügyi miniszter Brüsszelben. Varga Judit megerősítette: a külső határok védelme, valamint a polgárok szabadsága és biztonsága is része a dokumentumnak.

A tárcavezető hozzátette: hazánk olyan európai koncepcióban érdekelt, amely erős nemzetekre épül, és az országok maguk határozhatják meg gazdasági intézkedéseiket. A hazánk ellen folytatott jog-államisági eljárásról Varga Judit azt mondta: a kormány áll elébe minden vizsgálatnak, és kész az érdemi vitára.

A cikk teljes tartalma IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.