Már Budapesten is látható a Hátsó füves fotókiállítás

Kávéházban látható a Hátsó füves – Barangolás a magyar futball rejtett tájain című fotókiállítás.

2023. 10. 27. 14:30
Hátsó füves
Hátsó füves kiállítás a Hadik kávézóban Fotó: Tóth Gábor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtök este a Hadik kávéházban mutatták be a Hátsó füves fotókiállítást, amelyre számos, a labdarúgás és a fényképezés iránt érdeklődő néző ellátogatott. Csillag Péter, a Hátsó füves szerkesztője, a Nemzeti Sport újságírója a köszöntőjében örömét fejezte ki, hogy a budapesti kiállítás is létrejöhetett, valamint hogy sok éve készülhetnek különböző írások és fényképek a labdarúgás vidéki életéből.

hetvenszeres válogatott labdarúgó a köszöntőjében felidézte ifjúkori élményeit, amelyekben a labdarúgás iránti szeretet dominált, nem a külsőségek. Ezt az egyszerű, mégis tartalmas világot véli felismerni a most kiállított képeken is.

A tárlatot Szabó Miklós kurátor rendezte.

 

Borítókép: A Hátsó füves kiállítás a Hadik kávéházban (Fotó: Tóth Gábor)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.