Meghalt a Maffiózók és a Nagymenők sztárja, Suzanne Shepherd

Nyolcvankilenc éves korában érte a halál.

Forrás: Entertainment Weekly2023. 11. 20. 10:22
Susan Shepherd
Fotó: instagram
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghalt Suzanne Shepherd, a Nagymenők és a Maffiózók sztárja, 89 éves korában – írja az Entertainment Weekly. Az értesülések szerint „békésen hunyt el New York-i otthonában” november 17-én, pénteken. 

Suzanne Shepherd-öt a Martin Scorsese által rendezett Nagymenőkből – amely hat Oscar-jelölést kapott – és az HBO sikersorozatából, a Maffiózókból ismerheti a publikum. Utóbbiban a főszereplő feleségének, Carmela Sopranónak az édesanyját alakította a második évadtól, azaz 2000-től. A színésznő többek között a Lolita és a Requiem egy Álomért című filmben is feltűnt. 

Suzanne Shepherd színházi rendezőként és színészpedagógusként is tevékenykedett, és bár pályája későn indult, 52 éves korában – 1934-ben született és 1988-ban kapta első hollywoodi filmszerepét –, rendkívüli sikerekkel zárta. 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.