A Szegedi ifjúsági napokkal zárul a fesztiválszezon

Megtartják nyár végén a Szegedi ifjúsági napokat (SZIN), így augusztus 25. és 29. között a szegedi Partfürdő újra megtelhet fesztiválozókkal – jelentették be a szervezők. Hamarosan a fellépők listáját is közzéteszik.

Magyar Nemzet
2021. 05. 29. 10:10
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A SZIN szervezői úgy döntöttek, hogy megrendezik idén a hagyományosan nyárzáró bulit, ráadásul a fesztiválozók örömére, egy nappal meghosszabbították az eseményt.

– Egyrészt szeretnénk a látogatóink számára – a hosszú kihagyás után – a fesztiválélményt meghosszabbítani, másrészt ezzel is igyekszünk támogatni a hazai zeneipar képviselőit, hogy minél több fellépőnek legyen alkalma újra színpadra állni – nyilatkozta Kolonics Erika főszervező, miért döntöttek a hosszabb fesztivál mellett. Mint elmondta, ezzel mintegy hatvannal több magyar zenekarnak és előadónak tudnak fellépési lehetőséget biztosítani. A főszervező hozzátette azt is, hogy hamarosan a fellépők listája is nyilvánosságra kerül, az azonban már most biztos, hogy a SZIN árain nem emelnek, így idén is a tavalyi árakon lehet jegyeket vásárolni.

2018-ban volt ötvenéves a SZIN
Fotó: SZIN

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.