Mozicsillagok a tetőkertben

Az ország legmeghatározóbb tető(kert)mozija, a Budapest Rooftop Cinema, idén immár nyolcadik éve várja az érdeklődőket.

Magyar Nemzet
2021. 06. 14. 14:18
null
Fotó: Budapest Rooftop Cinema,
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ország legmeghatározóbb tető(kert)mozija, a Budapest Rooftop Cinema, idén immár' nyolcadik éve várja az érdeklődőket. Csupán egy kőhajításnyira az újra nyüzsgő pesti éjszakától június 27-től újra kitárja kapuit a megújult Mammut Tetőn.

Az idei nyári szezontól egy kibővített és teljesen megújult terület áll rendelkezésükre, ezáltal a Budapest Rooftop Cinema is tovább fejlődik: új, nagyobb nézőtérrel, extra mozivászonnal, kényelmes napágyakkal és a legújabb digitális vetítéstechnikával készülnek a – remélhetőleg hosszú – szezonra.

A mozi területére oltási igazolvány nélkül is be lehet lépni, hiszen a tető(kert) is szabadtér.

A Mammut bevásárlóközpont fedett területén – a még érvényben lévő rendelet értelmében – kizárólag szájat és orrot eltakaró maszkban lehet tartózkodni, ezért kérik a vendégeket, hogy amíg áthaladnak az épületen és megközelítik a tetőt, mindig viseljék azt.

A közkedvelt és megszokott kult-klasszikusok és premierek mellett idén ráadásul tematikus programokkal és sok-sok újdonsággal készülnek a mozi szerelmeseinek.

A maximum 250 fős befogadó kapacitással, 12 ezer lumenes Full HD projektorral, 28 négyzetméteres vetítővászonnal és teljes térhangosítással rendelkező területen filmpremierek, könyvbemutatók, kisebb koncertek megrendezésére is számíthatunk.

A nyári részletes műsor hamarosan elérhető lesz a mozi honlapján és Facebook-oldalán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.