Összetartozás a világhálón

A paksi Gastroblues Fesztivál után a nemzeti összetartozás éve (Trianon 100) alkalmából augusztus 29-re, szombatra meghirdetett Kárpát-medencei Zenés Találkozó szintén elmarad.

Magyar Nemzet
2020. 08. 26. 15:24
null
Nyerges Attilával, ezúttal online énekelhetjük együtt a Nélküledet az Ismerős Arcok koncertjén Fotó: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fellépő Ferenczi György és az 1-ső Pesti Rackák, a TransylMania, az egykori Ghymes-tagokból öszeállt GP Klub, valamint az Ismerős Arcok fellépéseiket közönség nélkül tartják meg. Az érdeklődők a produkciókat online, a TelePaks Youtube-csatornáján nézhetik meg. A rendhagyó koncert mellett elmarad a Város Napja és az Atomfutás is. Szabó Péter, Paks polgármestere sajtótájékoztatóján elmondta: a döntés nem volt egyszerű, de Pakson, ahonnan az atomerőmű az ország villamosenergia-ellátásának csaknem a felét biztosítja, nagyon oda kell figyelnie nemcsak az atomerőmű, hanem a város vezetésének is a koronavírus okozta megbetegedések megelőzésére.

Nyerges Attilával ezúttal online énekelhetjük együtt a Nélküledet az Ismerős Arcok koncertjén
Fotó: MTI

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.