Pofonegyszerű konyhai trükkök, melyeket érdemes tudni

Hogy lesz ízletesebb a csirkemell, mitől lesz tökéletes a rántás, és hogyan kerüljük el az olajszagot a lakásban?

null

Hogy lesz ízletesebb és porhanyósabb a csirkemell, mitől lesz tökéletes a rántás, és hogyan kerüljük el az olajszagot a lakásban? A Mindmegette összegyűjtött néhány egyszerű konyhai tippet, melyeket minden háziasszonynak ismernie kell.

Finom hússzaft

Keverj össze 1 csészényi híg kávét 1 evőkanál marhahúslevessel, adj hozzá 1 fej felkockázott vöröshagymát és némi frissen felaprított rozmaringot. Locsold ezzel a páccal a sült húst!

Szaftos és ízletes lesz a hús, ha meglocsoljuk ezzel az egyszerű öntettel
Fotó: unsplash

Reszelt citromhéj

Akár a kifacsart citrom héját is lereszelheted, ha előbb nejlonzacskóba téve lefagyasztod a citrusfélét a mélyhűtőben.

Tökéletes rántás

Nem lesz csomós a rántás, ha 1 csipet sót is teszel bele.

Még porhanyósabb

Sokan nem kedvelik a szárnyasok mellehúsát, mert száraznak érzik azt. Ha felhasználás előtt néhány órára fűszeres (pl. fokhagymás) tejbe áztatod, nemcsak szaftosabb, hanem teltebb, gazdagabb ízű is lesz a belőle készített fogás.

A teljes cikk még több praktikus konyhai trükkel ITT olvasható tovább.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.