idezojelek

Kálmán Olga belerúgott a saját népébe

Szörnyű lehet így élni!

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Balogh Zoltán

Parragh László mondataira hisztériásan reagáló baloldali ellenzékiekről Apáti Bence nagyszerű cikkben írta le a legfontosabb tudnivalókat. Érdemes elolvasni.
Azonban én ennek a baloldal által felfújt, gerjesztett ügynek most egy másik vetületét szeretném bemutatni a kedves olvasóknak. Kálmán Olga reakcióján keresztül ugyanis a teljes magyarországi baloldal gondolatvilága elénk tárul, a maga megdöbbentő, pőre valójában. A független és módfelett objektív tévésből lett DK-s politikus az alábbi posztban reagált Parragh László szavaira:

„A szakképzéshez, oktatáshoz, gazdasághoz, mindenhez is értő Parragh László: »Azt már nehezen viselem, amikor mondjuk a 9 éves kisfiamat a tanár úgy segíti fel a létrán vagy a kötélen, hogy egyébként tudom róla, hogy a fiúkhoz vonzódik.«
Ezek szerint ha egy fiúkhoz vonzódó tanárnő segíti fel a kisfiát az rendben van, és az is, ha a női nemhez vonzódó férfi tornatanár edz kislányokat. Én meg nehezen viselem a bocskai díszmagyarban hülyeséget beszélőket.” 

A baloldalnak gyakorlatilag mindennel baja van, amit a kormány csinál, legyen az a gyermekvédelmi törvény, atlétikai vb vagy a Városliget rendbetétele. Mindent zsigerből támadnak, rossznak ítélnek. Nekik gyakorlatilag mindegy, hogy valami jó az embereknek vagy nem jó. Egyetlen céljuk van, hogy ők kerüljenek hatalomra. Ezért mindent rossznak és károsnak ítélnek meg, sokszor a józan ésszel is szembemenve. Ehhez az elkeseredett, mindenre elszánt harcukhoz bizonyos ügyekben még ideológiai (és ki tudja még milyen) támogatást is kapnak a nagy nemzetközi liberális lobbiszervezetektől. Ilyen nemzetközi támogatást élvez a gyermekvédelmi törvény makacs támadása is. Kálmán Olga posztjában ezen analógia mentén érvelt és próbálta Parraghot negatív színben feltüntetni. De a lényeg a poszt utolsó mondatában volt: „[...] Én meg nehezen viselem a bocskai díszmagyarban hülyeséget beszélőket.” 

Helyben vagyunk. Az igazi, belülről jövő gyűlöletet a nemzeti kormány(ok) ellen az táplálja immár évtizedek óta, hogy valójában ezeknek a baloldali, liberális megmondóembereknek, politikusoknak a magyar néppel, a magyarsággal van bajuk. Azonnal sietett Kálmán Olga is a mondandója végére odabiggyeszteni a bocskai díszmagyart, mint a gonosz, visszataszító és ráadásul hülyeségeket beszélő emberek viseletét. 

Ezt a lekezelő, magyargyűlölő liberális gondolatot a rendszerváltást követően az SZDSZ honosította meg Magyarországon, és a mai követőik maradéktalanul átvették ezt a felsőbbrendű, magas lóról beszélő stílust. Nincs ezen mit szépíteni, a tények magukért beszélnek, a magyargyűlölet vezérli ezeket az embereket. Kálmán Olga mintegy foghegyről odavetett gonosz fricskája tökéletesen beleillik a régi SZDSZ-es politikai kommunikációba: a bőgatyás, maradi, suttyó jelzők mellé, a Szent Koronát svájcisapkának nevező és a Szent Jobbot tetemcafattá degradáló magyar és keresztényellenes analógiába. 

Azt gondoltuk az ellenzéki pártokat figyelve, hogy a Momentum lesz az új SZDSZ. De mostanra rá kellett döbbennünk, hogy ez nem teljesen igaz, hiszen immár ez az egész ellenzéknek nevezett massza egyesült. Méghozzá egy olyan mindenre elszánt gonosz politikai kalandor, Gyurcsány Ferenc vezetésével, aki már kormányfőként is bizonyította, hogy akár a tettlegességig is képes elmenni, ha érvényesíteni kell az akaratát. Úgyhogy most az ellenzéki oldalon egy olyan mérgező elegy alakult ki, amely mind az egykori SZDSZ, mind pedig a régi kommunista rendszer lenyomatát magán viseli, leöntve mindezt a Jobbik rasszista, ragadós melaszával.

Úgyhogy Kálmán Olga posztja csak megerősítette bennünk, hogy hányadán is állunk valójában. A magyarság, a magyarságunk a fő probléma. 

Ebből viszont – rossz hírünk van–: nem engedünk!

Borítókép: Kálmán Olga, a DK által támogatott volt főpolgármester-jelölt beszél a Bárcsak stadion lehetnék címmel tartott sajtótájékoztatón a VII. kerületi Péterfy Sándor Utcai Kórház- Rendelőintézet és Baleseti Központ előtt 2019. október 9-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

Szőcs László avatarja
Szőcs László

A háború jó üzlet, csak nem nekünk

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.