időjárás 17°C Vencel 2022. szeptember 28.
logo

Nekiestek a baloldali hiénák Tóth Gabinak

Csépányi Balázs
2021.09.03. 12:04 2021.09.03. 12:37
Nekiestek a baloldali hiénák Tóth Gabinak

Felháborító arcátlanság!

Dévényi István a puhagerincű, balossá vedlett megmondóember, ezúttal Tóth Gabi énekesnőbe szállt bele, méghozzá elég rendesen. Az identitás nélküli, immár hosszú évek óta sértődöttet játszó Dévényi most eljutott egész eddigi pályafutásának a legaljára. A következőket írta Facebook-oldalára:

„És akkor Tóth Gabi, kis hazánk legeslegújabb megvilágosodottja elkészítette a Fidesz 2022-es választási klipjét.
Tóth Gabiról – akiről jómagam eleddig leginkább mindenféle csip-csup bulvárügyek okán hallottam, ugyanis az a zenei műfaj, amiben tevékenykedik, nem hozzám, nem nekem szól –, tehát Tóth Gabiról hosszú ideig még csak sejteni sem lehetett, hogy mélyen vallásos, illetve mélyen nemzeti, ám mostanában, amint közeledik a nap, amikor mások mellett ő is énekel majd Ferenc pápa budapesti miséje előtt, hirtelen kiderült ez is, az is. [...]”

Azt látjuk, tapasztaljuk, hogy amióta Tóth Gabi művésznő felvállalva vallásosságát, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus önkéntes hírnöke lett, kap hideget-meleget a baloldali ellenzék híveitől és követőitől. Ismerjük jól ezt a baloldali, liberális „elfogadó attitűdöt”. Így lett egycsapásra, 2002-ben Egerszegi Krisztinából, mindenki Egérkéjéből, csak a fél ország Egérkéje, miután felolvasták a levelét azon az emlékezetes Fidesz-nagygyűlésen. De számtalan színész, énekes került indexre, miután meg merte vallani politikai hovatartozását. A liberálisok egészen addig toleránsak és elfogadók, amíg az ő véleményüket követik, amint más véleményt képvisel valaki, azonnal megbélyegzik és amennyiben művész az illető, egyszeriben tehetségtelen lesz. 

Ez történt Tóth Gabival is. 

Túl azon, hogy ez a filozófia, amit a baloldali, liberálisok képviselnek káros és visszataszító, azért amellett nem mehetünk el szó nélkül, hogy egy a zenéhez vajmi keveset konyító újságíró, jelesül Dévényi István mondja meg mindenkinek, hogy mi a jó zene és mi nem az. Mi a giccs és mi nem az. Olvassák el, mit írt még az előzőekben idézetten kívül az ezek szerint a zenéhez és mindenhez is értő Dévényi a posztjában:

„[...] Senki hitét nem lehet megkérdőjelezni. Ezért maradnék az Az én szívem című dal videóklipjénél. Vegytiszta, hamisítatlan giccs. Egy imázsizé, amivel a turisztikai ügynökség szokta volt idecsábítani a külföldi turistákat. Zeneileg értelmezhetetlen. Van benne hegedű, mert az kell, hogy »Nagyon Magyar« legyen. Meg boldog emberek, kaja, pia, néptáncosok. Másodjára nézve, mert nem akartam elsőre ítélkezni, viszont már kifejezetten idegesítő Tóth Gabi nyávogása. Irritáló.

Amúgy mindent elmond a produkcióról, és előadójáról, hogy a YouTube-on 1900 like/2300 dislike-nál kitörölték az összes [...] negatív hozzászólást, valamint kikapcsolták, hogy látható legyen a kedvel/nem kedvel arány. Szép munka!”

Egyrészt az ízlés egy szubjektív dolog. Mindenkinek az tetszik, ami teszik, ezt sem lehet megkérdőjelezni. De annyi bizonyos, hogy amit Dévényi azért ítél el, mert „Nagyon Magyar” az minden valószínűség szerint nagyszerű és felemelő. 

Az pedig, hogy állítólag kikapcsolták a klipnél a negatív hozzászólás lehetőségét, teljesen egyértelműen pozitív cselekedet volt, hiszen a baloldali trollok rá lettek küldve Tóth Gabira, és negatív hozzászólásokkal bombázták. Erre senki sem kíváncsi, másrészt nem is illik valakinek a munkáját alpári módon a sárba tiporni. Ugyanis itt nem észérveket felsorakoztató zeneértő emberek szóltak hozzá, hanem mocskolódó baloldali trollok. 

Mindenesetre mi a cikk végére azért beillesztjük Tóth Gabi: Az én szívem című nagyszerű, új dalát és remek videóklipjét, csak azért, hogy a Dévényi-félék örüljenek.

Borítókép: Tóth Gabi énekesnő Forrás: Facebook/Tóth Gabi

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.