idezojelek

Szél Bernadett lejáratta az egész ellenzéket

Figyelem, ez nem vicc!

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Balogh Zoltán

Mindig meg tud lepni minket az ellenzék. A hétvégén a saját miniszterelnök-jelöltjeiket vitáztatták meg az ATV-ben a Gyurcsány-féle ellenzéki összefogás pártjai.

Ezúttal pedig Szél Bernadett alakításának tapsolhattunk. A független képviselő legutóbb azzal próbált meg a maga számára nyilvánosságot kicsikarni, hogy a tőle megszokott jellegzetes, demagóg stílusban azt írta, hogy az augusztus 20-i tűzijáték haszontalan, káros dolog, helyette gyermekétkeztetésre kellene fordítani a pénzt. Most viszont egy egészen egyedi ötlettel állt elő. Egy finoman szólva nem mindennapi rappeléssel hívta fel magára és az általa támogatott Csordás Anettre a figyelmet. De ettől a rendhagyó kampányvideótól nem túl valószínű, hogy bárkinek is kedve támad Szél Bernadett jelöltjére voksolni. Sőt inkább az az érzése támad a derék előváasztónak, hogy jobb, ha nem szavazok rá, mert még véletlenül hatalomra kerülnek és akkor jaj lesz nekünk. Szélnek tehát sikerült minden eddiginél jobban lejáratnia az ellenzéket. 

A baloldali képviselő megdöbbentő mozdulataira és szánalmas rappelésére Deák Dániel politikai elemző hívta fel a figyelmet Facebook-oldalán:

„Csak erős idegzetűeknek! Szél Bernadett így kampányol…

Nem ismerem Csordás Anettet, de a helyében ezt biztosan nem köszönném meg!” 

Deák Dániel rátapintott a lényegre, szegény Csordás Anettet sajnálhatjuk, hiszen neki így valószínű minden esélye elszállt az előválasztási győzelem tekintetében, hála Szél Bernadettnek.

Az tisztán látszik, hogy mindent megtesznek a győzelemért az ellenzéki jelöltek, de azért a jópofáskodás, bolondozás nem mehet a hitelesség rovására. Mindenesetre Szél Bernadett ezzel a kis performanszával új értelmet adott a Poszt-trauma rovatunknak is, mert most valóban egy igazi traumát kellett átélnünk, amikor végignéztük ezt a felkavaró videót.

Ha másra nem, erre egész biztosan jó volt ez a kis rappelés.

Borítókép: Szél Bernadett független országgyűlési képviselő beszél a 26. Budapest Pride felvonulás célállomásán, a Tabánban 2021. július 24-én. – Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

Szőcs László avatarja
Szőcs László

A háború jó üzlet, csak nem nekünk

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A kihívás

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.