idezojelek

Alföldi Róbert tapsikolt örömében a meglepő hír hallatán

A színész, rendező is beszállt a baloldali államfőjelölő színjátékba.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Kovács Tamás

Emberek, itt az újabb őrület! A baloldal államfőjelölő castingot tart. Nagyszerűbbnél nagyszerűbb nevek kerültek elő. Az Atv.hu információi szerint Iványi Gábor mellett Róna Péter és Elek István neve is felmerült ellenzéki államfőjelöltként. A liberális vonalat képviselő, az LMP-hez ezer szállal kötődő Róna Péter és a DK házilelkésze, Iványi mint a függetlenség megtestesítője. Még viccnek is rossz. De vannak, akik szerint remek emberekre esett Gyurcsányék választása. Alföldi Róbert színész, rendező már számos alkalommal bizonyította, hogy hova tartozik, ezúttal sem hazudtolta meg magát, szinte tapsikolt örömében, amikor megtudta Iványi esetleges jelölését:

„…hogy egy igazán méltó ember képviseljen mindannyiunkat…” – kommentálta a hírt a rendező a Facebookon.

Novák Katalin szerintük nem képviseli majd megfelelően a magyar embereket, mint államfő a fideszes múltja miatt. De érdekes módon Göncz Árpád SZDSZ-es múltjával ugyanezek az emberek már nem foglalkoznak, mint ahogy Iványi Gábor DK-s kötődésével sem. Az sem számít, hogy a DK elnökének lánya, Gyurcsány Anna marketingesként dolgozik az Oltalom Karitatív Egyesületnél. Erős kötelék fűzi össze Iványi Gábort, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) lelkészét a Gyurcsány családdal. Ja és arról se feledkezzünk meg, hogy Gyurcsány Ferenc már legutóbb is a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetőjét, Iványit javasolta államfőnek.

De ezen már nem is csodálkozunk. Ismét a baloldalon megszokott kettős mérce tanúi vagyunk, csak addig toleránsak, megértők, elfogadók és módfelett PC-k, ameddig az ő igényeiknek megfelelően alakulnak a dolgok, ha nem, egyből károgni kezdenek. Alföldi Róbert öröme pedig érthető, hiszen ha valakire, akkor rá különösen igaz a mondás:

Összenő, ami összetartozik.

Borítókép: Alföldi Róbert színész, rendező beszédet mond a 20. Budapest Pride Fesztivál megnyitóján a Margitszigeten, a Holdudvar szórakozóhelyen 2015. július 3-án (Fotó: MTI/Kovács Tamás )

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Megint csak a szív diadala

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.