idezojelek

Fluor Tomi teljesen kikészült Orbán Viktor újabb győzelme után

A baloldali celeb vigasztalhatatlan volt.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A mindig zavartan vigyorgó baloldali rapper, énekes tegnap napközben még nagyon vicces kedvében volt. Természetesen érvénytelen népszavazásra buzdította követőit a Facebook-oldalán, nyilván fel kellett mondania a kötelező libsi leckét. 

Mindjárt kiderül, hogy mi lesz a nemváltó óvodásokkal. K…rvára izgulok! – így próbált ironizálni a celeb. 

Azt azért zárójelben megkérdezném az összes européer, módfelett píszí, melldöngető demokratáktól, hogy miként egyeztethető össze számukra az a magatartás, hogy a demokrácia ünnepén, amikor mindenki szabadon elmondhatja a véleményét, érvénytelen voks leadására buzdítanak. A harcos demokraták annyira bátrak, hogy nem állnak ki a véleményük mellett, csak egy cél lebeg a szemük előtt, hogy a többség véleményét valamilyen úton-módon meghekkeljék, tönkretegyék. 

Ez egyszerre szánalmas és visszataszító. Elképzelni sem tudom azt, hogy miként tudnak majd elszámolni a lelkiismeretükkel, és azt sem, hogy miként tudnak egyáltalán tükörbe nézni. Ez azonban már az ő problémájuk. 

De kanyarodjunk vissza Fluor Tomihoz. Eljött az este, és a zenész arcáról lefagyott a mosoly, amikor az eredmények érkeztek és ismét pofon verte őt a rögvalóság. Az Orbán Viktor vezette kormánypártok immár negyedszer is kétharmaddal múlták felül az immár egyesült baloldali ellenzéket. Ez már nem Fluor kedvenc virtuális terepe, a Twitter vagy a Facebook, ahol lubickolhat a hasonszőrű kanapéliberális rajongóinak az elismerő lájkjaiban. Ez a való élet. A Fidesz–KDNP-nek valós támogatói vannak, nem pedig virtuális Facebook-huszárjai, mint a baloldali ellenzéknek. Most ismét szembe jött a valóság.

Fluor korábban számos esetben állt ki a baloldal mellett, például az Index-ügy kapcsán is a baloldal hamis véleményét mantrázva az alábbiakat posztolta Instagram-oldalára:
„[…] Nem tudom, az Index beszántva lesz vagy központilag kiadott karaktergyilkosságok és tévedhetetlen kormányról szóló népmesék platformjává válik-e, ez így, ebben a formában ennyi volt. Kis tüntike, pár cikk, aztán megy tovább az élet, hiszen amíg rántott hús és szerelem van, addig minden megvan. Kit érdekel, hogy az értékek és a hozzáértés helyét átveszi a szervilizmus, a szeretet helyét a rosszhiszeműség? […]”
Most a zenész az eredmények láttán megrendülve posztolt: 

Nézd csak! Tudom, hogy nincsen miben hinnem. Azt is tudom, hogy el kell mennem innen – írta Instagram-oldalán Kosztolányi Dezsőt idézve. Jelezve azt, hogy legszívesebben elhagyná az országot. Érdekes ez annak fényében, hogy még a választások előtt a Telexnek adott interjúban bírálta a baloldali összefogást, nem volt velük megelégedve:
„Az ellenzéki arcok nem értik a tömeg nyelvét. Egyszerűen nem tudják, hogy kell az emberek nyelvén beszélni.[…] Tényleg, négynapos munkahét? Ez a kampányotok, b…zdmeg? […] Nekem egyáltalán nem tetszik, amit csinál az ellenzék. […]” 

Mindenesetre az biztos, hogy szíven ütötte a zenészt a baloldal megrendítő veresége. 

Bizony kijózanító tud lenni a valóság.

(Borítókép: Fluor Tomi [Karácson Tamás] énekes a Wellhello együttes koncertjén a budapesti Hősök terén 2019. szeptember 28-án. – Forrás: MTI/Mohai Balázs)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

Szőcs László avatarja
Szőcs László

A háború jó üzlet, csak nem nekünk

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A kihívás

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Szembeszállni a sátánnal

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.