idezojelek

A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógus és a részletekben rejlő ördög

Érdemes nagyobb jelentőséget tulajdonítani a józan észnek olyan viszonyokat illetően, ahol a jog nem segít mindig eligazodni.

Kárpáti András avatarja
Kárpáti András
Cikk kép: undefined
2023. 02. 16. 8:08

Bár a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens egy 15 éves gyermekkel folytat szexuális kapcsolatot, pökhendien elutasít minden erkölcsi bírálatot arra hivatkozva, hogy a jelenleg hatályos törvény alapján nem minősül pedofilnak. Azonban az ördög a részletekben rejlik, s ha közelebbről megvizsgáljuk ezt az „ifjúszeretői” viszonyt, több súlyos kérdés is felmerül. 

Például eddig nem sok szó esett arról, hogy elfogadható keretek között egyáltalán miként ismerkedhet egy közel 40 éves pedagógiai asszisztens 15 éves fiúkkal szexuális kapcsolat céljából? Hogyan követhették egymást az események, ha például a pedagógiai dolgozó ugyanabban az intézményben kezdett el flörtölgetni a fiúval, ahol a diák tanul, s netán a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógus által tartott foglalkozáson is részt vett? Miután az asszisztens kiszemelte magának azt a tinédzsert, akit szintén homoszexuálisnak gondolt, kokettálni kezdett vele, leszólította a folyosón, esetleg jobb jegyet vagy egyéb kedvezményt ígért, ha a gyermek hajlandó a kedvére tenni? Ha a 15 éves fiú más intézményben tanult, akkor a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens az épület körül őgyelgett, majd leszólította, hogy megmutassa neki a bélyeggyűjteményét? A pedagógiai asszisztens esetleg bekéredzkedett focizni egy csapat kiskamasz közé, hogy a kipécézett gyermek közelébe kerüljön? 

Vajon a fiú szülei tudtak erről a viszonyról? Ha pedig nem tudtak róla és csak a diákjával szexelő pedagógus excentrikus videója révén jutott el hozzájuk a hír, hogy épp az ő tinédzser fiukon éli ki a perverzióit a pedagógiai asszisztens, miféle poklokon mehettek keresztül? 

Az ezekhez hasonló nyugtalanító kérdéseken alaposan el kellene gondolkodnia a normalitás híveinek. S azt is érdemes lenne fontolóra vennünk, hogy esetleg nagyobb jelentőséget tulajdonítsunk a józan észnek, valamint a jó ízlésnek az élet azon összetett, delikát viszonyrendszereit illetően, ahol a jog – természeténél fogva – nem segít mindig eligazodni.

Borítókép: A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógus és a részletekben rejlő ördög (Fotó: Videa/Képernyőfotó)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

A porba alázott baloldali szavazó

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Vége az európai vakációnak

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

A gyűlölet anatómiája

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Európa nem azonos Brüsszellel

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.