idezojelek

Tényleg húzzanak kapálni a momentumosok!

Nem csodálkoznék, ha valamelyik melós megelégelné a hacacárét, és legközelebb beállítaná Hadházyt a szárazbetonba kötni...

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás
Cikk kép: undefined

A legveszélyesebb elegy, mikor a hülyeség szorgalommal párosul. Történt ugyanis, hogy a momentumosok ismét lebontották az építési kordonokat a Miniszterelnökségnél. Másodszorra teszik ezt, ami már-már a szorgalom jele. 

Persze, leginkább a hülyeségé. Tudniillik már az első akciójuk után igyekeztünk szegényeknek elmagyarázni, elbábozni: nem Gergényi-féle népellenes, „műveleti területet” védő kordonok ezek, hogy ne lehessen tüntetni (hiszen lehet tüntetni). Hanem építési kordonok. 

Figyelem, Gelencsér meg Hadházy, lassan mondom, hogy megértsék: é-pí-té-si-ek. 

Még az arra sétáló óvodások is látják s képesek értelmezni: a karmelita kolostor körül építkeznek, sok ott a kőműves bácsi, s azért kellenek a rácsok, nehogy a járókelők betévedjenek a hulló vakolat alá, esetleg agyonüsse őket egy lehulló glettvas. 

A momentumos viszont azért momentumos, hogy mindezt ne fogja föl. Az ő értelmi szintje messze az óvodásé alatt leledzik. Ráadásul nemcsak képtelen pofonegyszerű dolgokat értelmezni, de nem is akarja. Dacból. Mert ő momentumos, neki ne magyarázzon senki.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Így hát szerda reggel odamentek újra kordont bontogatni. Vitték magukkal Hadházy korlátspecialistát: ő nemcsak hurcolni képes a rácselemeket, hanem szükség esetén föl is csimpaszkodik rájuk, gyakorlatokat végez.

Az esemény üde színfoltja volt, amikor Gelencsér Ferenc Momentum-elnök leszólította a Miniszterelnökségről éppen távozó Fónagy Jánost, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkárát, és rá akart tukmálni egy táblácskát, amin a „követeléseik” voltak. 

Fónagy államtitkár nem fogadta el az ajándékot, viszont barátságosan azt tanácsolta a Ferencnek: „Ahelyett, hogy kapálnál, b…szd meg!”

Fónagy János az egész ország kívánságát fogalmazta meg. 

A momentumos hülyegyerekek az adófizetők pénzéből azzal töltik a munkaidejüket, hogy építési kordonokat bontanak el – amiket aztán szegény szakik építhetnek vissza. Emiatt fél órával később jutnak haza a családjukhoz. 

Nekik csinálnak pluszmunkát ezek a tenyérbe mászó gelencsérek, a szorgalmas hülyék. Nem csodálkoznék, ha valamelyik melós megelégelné a hacacárét, és legközelebb beállítaná Hadházyt a szárazbetonba kötni.

Momentumosnak lenni annyit tesz: rombolni, másoknak folyamatosan kárt okozni. Derűs óhaj, hogy takarodjanak kapálni, ám az hasznos munka, arra ezek alkalmatlanok.

Borítókép: Építési kordont bontó momentumosok. (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.