idezojelek

Így húzz hasznot az Orbán-gyűlöletből!

A biznisz az biznisz.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A baloldal forradalmi, anarchista logikája mögött valahogy mindig megtalálható a pénz, az üzlet. A terv olyan egyszerű, mint egy faék. Végy egy mondvacsinált eszmét, tűzd a zászlódra, jó hangosan szajkózd, szervezz tüntetéseket, a baráti médiumok, fórumok visszahangozni fogják, plusz érkezik az ideológiai (és még egyéb is) támogatás külföldről. Egy nagyon fontos kritérium van: mindig a kormányt és a miniszterelnököt kell támadni. NoÁr, a vérbalos megmondóember ebben az élen jár. Korábban megírtuk, amikor bemutatta a tenyerére festve a kiállás jelét, az új szimbólumot, a piros felkiáltójelet.  Nagyon szép és frappáns ötlet volt. Igazi forradalmi.  

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A dolgot azonban egy kicsit árnyalta, hogy azonnal elérhetők lettek az új szimbólummal ellátott termékek a NoÁr-mozgalom internetes áruházában. Bizonyára azért lett ez az új jel kitalálva, mert a kockás inget nem lehetett olyan jól megpörgetni a NoÁr-webshopban, ahol egyébként van minden, mint a búcsúban. Például jó kis NoÁr kapucnis pulcsi, uniszex, 17 ezer forintért. 

Fotó: Képernyőkép - Facebook

De akinek melege van, az vehet akár NoÁr pólót is, szintén kiállásszimbólummal, potom pénzért, 12 ezer forintért.

Fotó: Képernyőkép - Facebook

Szép dolog az eszme, de azért jó, ha egy kis mellékest is keres az ember ezzel a nagy forradalmi hevülettel és Orbán Viktor folyamatos támadásával.

A baloldal egyik vezérhajója, a Telex is beleszagolt a bizniszbe. A magát független, objektív médiumként aposztrofáló portál webshopjában kapható bohókás cuccok, ízléstelen színes zoknik között megtalálható az igazi üzenetet közvetítő Ne hallgassunk! kollekció is, a következő reklámszöveggel tálalva:

„Ne hallgassunk a közös történetünkről, ne hallgassunk az elveinkről, ne hallgassunk az igazságról, és soha ne hallgassunk az információkról, hírekről, amelyek Magyarországon, Európában és az egész világban történnek.”

Fotó: Képernyőkép - Telex.hu

Ezt olvasva könnybe lábad a szemünk és fellélegzünk, hogy milyen nagyszerű, hogy van nekünk egy ilyen karakán, igazmondó portálunk. Kár, hogy ez csak szemfényvesztés.

Hiába, az üzlet az üzlet…

Borítókép: Molnár Áron, NoÁr tenyerén a piros felkiáltójellel (Forrás: Facebook)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A megoldás Budapesten: Szentkirályi Alexandra

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.