idezojelek

Vadai Ágnes rémisztő Facebook-üzenettel ijesztett rá a magyar emberekre

Felkavaró üzenet az árnyékból.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

NATO-tagságunk 25. évfordulóján a Gyurcsány-féle árnyékkormány honvédelmi minisztere is úgy érezte, hogy meg kell szólalnia. Meglehetősen egykedvű üzenetének utolsó mondatai felborzolták a kedélyeket, Vadai Ágnes rendesen ráijesztett a magyar emberekre, amikor arról beszélt, mi lenne a honvédséggel, ha ők kerülnének hatalomra:

„Mi a Demokratikus Koalícióban és Dobrev Klára árnyékkormányában abban hiszünk, hogy a párbeszéd, a tisztelet, a transzatlanti elkötelezettség az, ami naggyá fogja tenni Magyarországot, újra naggyá fogja tenni Magyarországot a NATO-n belül. És ami garantálni fogja és erősíteni fogja Magyarország biztonságát.”

Ennyit üzent az árnyékminiszter az árnyékból. A DK tavaly már bejelentette a programját, tudjuk, mire számíthatunk tőlük.  A Fidesz a következőképpen reagált akkor a programra: „Magyarország biztonságára a dollárbaloldal jelent veszélyt, mert külföldi megrendelőik kedvéért Gyurcsányék háborúba sodornák az országot, újra leépítenék a nemzeti haderőt, elajándékoznák fegyvereinket és feladnák hazánk szuverenitását. A Gyurcsány vezette baloldal a kormányzása alatt már megmutatta, hogy számukra mit jelent a haza védelme: tönkretették, leépítették a honvédséget, elherdálták a katonai eszközeinket és soha nem látott mélypontra csökkentették a katonai állományt, hiszen a haderőfejlesztést szerintük meg lehet és meg is kell úszni.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nagyobbik kormánypárt kitért Vadai Ágnes személyére is: „Most is egy olyan emberre bíznák a haza védelmét, akinek a hadsereg leépítése a programja” – hangsúlyozta a nagyobbik kormánypárt. Majd hozzátették: a dollárbaloldal nem érzi a veszélyt, a magyar emberek biztonságával játszik, a készenlét fokozása és a haderőfejlesztés helyett szociális intézménnyé akarja változtatni a haderőt.

Ennyi!

Úgyhogy köszönjük szépen, nem kérünk Gyurcsányból, Dobrevből, Vadaiból és az egész dollárbaloldalból. Ne ijesztgessék a magyar embereket a visszatérésük rémével. Addig jó nekünk, amíg árnyékban maradnak.

 

Borítókép: Vadai Ágnes árnyékminiszter (Forrás: Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.