idezojelek

Kártyavárként omlott össze a baloldal utolsó fellegvára, megbukott a gonosz terv

Bumerángként csapott vissza a hazug hergelés.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A kormány történelmi béremelést hajtott végre, sikerült a pedagógusok bérét rendezni. Magyarország és a magyar emberek érdekei ellen a baloldal két fronton is küzdött ebben a témában. Egyrészt szabotálta a béremelést, másrészt pedig szakszervezetek, ilyen-olyan mozgalmak segítségével hergelte a pedagógusokat.

A baloldal EP-képviselői mindent megtettek azért, hogy ne érkezzenek meg a hazánknak járó pénzek, ezzel gátolva a tanárok bérének rendezését. A közelmúltban Hajnal Miklós az ATV-ben döbbenetes beismerést tett. A Momentum elnökségi tagja azzal büszkélkedett, az ő érdemük, hogy a jogállamisági eljárásokon túl most már az uniós pénzeket is megvonják Magyarországtól. Hajnal a „Magyarországgal szemben” zajló eljárások momentumos szorgalmazásáról beszélt. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közben nagyon komoly hergelést és aknamunkát végzett a Kutyapárt EP-listáján előkelő helyen szereplő Törley Katalin nevével fémjelzett Tanítanék Mozgalom is. Törley korábban számos tüntetést szervezett, és az egykori franciatanárhoz köthető mozgalom külföldi pénzeket is kapott a 2022-es választási évben. A Humán Platform több mint ötvenmillió forint külföldi támogatást kapott, amely ugyanebben az időszakban közel húszmillió forint értékben rendelt szolgáltatásokat a DatAdattól, Bajnai cégétől. A baloldal kampányát segítő egyesület egy másik baloldali aktivista szervezettel, a Tanítanék Mozgalommal közös akciókra, egyebek mellett közösségi médiás hirdetésekre fordította a tízmilliókat. A tüntetésekkel, félrevezető, hamis információkkal felhergelt tanárok közül nagyon sokan felmondtak az úgynevezett státusztörvényre hivatkozva. 

Most azonban változott a helyzet. A Telex írta meg, hogy nagyon sok, korábban felmondott pedagógus vissza akar menni tanítani, hiszen rájött, hogy mégsem minden úgy van, ahogy azt a baloldalon mondják. A történelmi béremelés sokaknak bebizonyította, hogy igenis megbecsüli a pedagógusokat a kormány. Természetesen a baloldali portál próbál még az utolsó szalmaszálba is belekapaszkodni ez ügyben, és azt írja olvasói közlésre hivatkozva, hogy a pedagógusok a saját elveikkel mennek szembe, de anyagi és lelki okokból térnének vissza a tanításhoz.

A tények azonban makacs dolgok, lehet velük vitatkozni, csak nem érdemes: a korábban megtévesztett, felmondott pedagógusok jelentős része vissza akar térni a katedrához. 

Úgyhogy kijelenthetjük, gyakorlatilag kártyavárként omlott össze a baloldal utolsó fellegvára is.

Borítókép: Törley Katalin (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.