idezojelek

Valami irtózatosan bűzlik a Kutyapárt kennelében

Nincs új a nap alatt.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Valahogy mindig lebuknak, kiderül a fondorlat és az ármány. Ezúttal a magát bevallottan viccpártként aposztrofáló csapatról derült ki, hogy nem is annyira öncélúan humorizálgatnak. Azt már eddig is jól tudtuk, hiszen több helyen együttműködtek a baloldallal, hogy hova is tartoznak valójában. Most, hogy nem tét nélküli, hogy kik vannak a párt listáján, lehullt a lepel róluk is. Mint ismert, fél évvel a választások előtt több közvélemény-kutató is a bejutási küszöb felett méri a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Kutyapárt menni Európa! De most komolyan” – ezzel a szöveggel hozták nyilvánosságra az európai parlamenti választásokra összeállított listájukat. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt listáját Le Marietta, az Átlátszó korábbi újságírója vezeti, aki régebben a Karácsony Gergely vezette fővárosi önkormányzatnál dolgozott, a Főpolgármesteri Hivatal részvételiséggel foglalkozó osztályát vezette. A második helyen pedig a Tanítanék Mozgalom alapítója, Törley Katalin szerepel, akit még 2022-ben bocsátottak el a Kölcsey Gimnáziumból polgári engedetlenség szervezéséért.

A Mandiner kikutatta, hogy Le Marietta 2010 augusztusától különböző Soros-projekteken kezdett dolgozni. Előbb Lettországban tűnt fel, ahol a helyi Soros-alapítványban dolgozott valamiféle trénerként, majd hasonló munkakörben Kirgizisztánban. Törleyt pedig nem kell bemutatni, lapunk is megírta, hogy a Soros György alapítványa által is pénzelt Gulyás Márton Norvég Alapból létrehozott platformjára gyűjtötte a pénzt a Törley nevével is fémjelzett Tanítanék Mozgalom.

Nincs új a nap alatt. Immár világossá vált, hogy kinek a szivarzsebéből poénkodnak a kutyapárti nevettetők.

 

Borítókép: A Magyar Kétfarkú Kutya Párt rendezvénye (Fotó: Bach Máté)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.