Kihirdette EP-listáját a Kétfarkú Kutyapárt, a tanártüntetésekről ismerős Törley Katalin előkelő helyen szerepel rajta

Kezdi elveszíteni viccpárt jellegét a politikai alakulat, aki Brüsszelbe repítené a Tanítnék Mozgalomból ismert Törley Katalint.

2024. 02. 04. 11:15
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kutyapárt menni Európa! De most komolyan – ezzel a szöveggel hozta nyilvánosságra az európai parlamenti választásokra összeállított listáját a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP). Tájékoztatásuk szerint a tagság szavazott arról, hogy kik szerepeljenek a listán, amelyet Le Marietta részvételiségi szakértő és urbanista vezet, aki korábban 

a Karácsony Gergely vezette fővárosi önkormányzatnál dolgozott, 

ahol 2020-ban létrehozta a Főpolgármesteri Hivatal részvételiséggel foglalkozó osztályát, és elindította a főváros közösségi költségvetési programját.

A lista második helyén a Tanítanék Mozgalom aktivistája, a tanártüntetésekről ismerős, állásából mára elbocsájtott Törley Katalin szerepel. A Brüsszelbe készülő franciatanár a viccpárt jellegét egyre inkább elveszítő politikai alakulat tájékoztatása szerint jelenleg a Romaversitas Alapítványnál és a Polgár Alapítvány oktatási ügykoalíciója mellett dolgozik szakértőként, tanácsadóként.

A lista első kilenc helyén, amelyet most nyilvánosságra hozott a kutyapárt, még egy viszonylag ismerős név szerepel, Tóth Imréé, aki korábban Bruti művésznéven a stand up comedy világában próbálkozott, és már korábban is szerepelt az MKKP képviseletében a médiában. 

Egyébként nem tét nélküli, hogy kik vannak az egykoron viccpárt listáján, fél évvel a választások előtt több közvélemény-kutató is a bejutási küszöb felett méri az MKKP-t. 

Borítókép: Törley Katalin (Forrás: Magyar Kétfarkú Kutyapárt Facebook-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.