idezojelek

A mocskos szájú Herczeg Zoltán kijött a sittről és azonnal durván fröcsögni kezdett

A baloldali divattervező folytatja a gyűlölködést.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Felhévizy Félix a héten nagyon el volt foglalva, mert segített egy barátjának a költözködésben. Sok dolgot kellett összepakolni, könyveket, dísztárgyakat, ruhákat, szóval volt munka bőven. A pakolás közben a kezébe akadt egy érdekes póló, rajta felirattal: Középen maradni. A hátulján jól felismerhetően Herczeg Zoltán divattervező monogramjával ellátott póló nagy derültséget okozott, mert Félix barátja is a nemzeti oldalhoz húz, ezért volt különös, hogy előkerült ez a ruhadarab, amiről végül kiderült, hogy egy korábbi barátnőjétől kapta fricskaként ajándékba. A hírlapírót kíváncsivá tette ez a Herczeg-féle tárgy, ezért ellátogatott a nemrég a börtönből szabadult baloldali divattervező webshopjába, ahol meg is találta az ominózus pólót, a következő leírással:

Középen maradni férfipóló: 97% pamut és 3% elasztán tartalmú kelméből készült, slim fit fazonú, rövid ujjú férfipóló, elején a legfontosabb üzenettel, mely a tervező szívéből pattant ki egy spirituális szertartás alkalmával. Hátulján pedig ugyanez a szív dobog pontosan a helyén a saját keresztjét cipelve. Igaz hittel és szeretettel készült. Ráadásul még arannyal is. Mert a középút aranyból van…

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Félix jót derült ezen a szövegen, mert a napokban volt pont a KlikkTV Mélyvíz című műsorának a vendége Herczeg Zoltán divattervező, aki nem hazudtolta meg régi önmagát, durván fröcsögött, célozgatott a kormányra:

„ […] Valaki mondott olyan dolgokat, amit ártalmatlannak tartott, és ebből az ártalmatlan mondásból lett aztán egy akkora kalamajka, hogy aztán én börtönbe kerültem. Ebbe a titkosszolgálat is belekeveredett, az Alkotmányvédelmi Hivatal. Innentől kezdve nehéz azt elhinnem, hogyha egy Alkotmányvédelmi Hivatal figyel engem fél évig, hogy ez egy füves ügy. Nem is akarok többet mondani erről.  […] Vélelmezhető, hogy nem a fű miatt voltam bent.  […]  Ilyen mennyiségű fűért 72 órából mindenkit kiengedtek. Én valamiért mégis fél évet voltam bent.”

Hát persze, mint tudjuk, aki börtönben van, az mind-mind ártatlan ember, csupán koholt vádak alapján zárták be. Nyilván vele is ez történt. Mint ismert a rendőrök 2022 októberében egy rajtaütés során vették őrizetbe a divattervezőt és társát, akiknél kábítószergyanús anyagokat találtak. Herczeg a drogfogyasztást elismerte, ugyanakkor a kábítószer-kereskedelmet tagadta.

A divattervezőről érdemes tudni, hogy Márki-Zay Péter volt ellenzéki miniszterelnök-jelölt szövetségese, önkormányzati képviselőjelölt is volt Szerencsen. Herczeg a hódmezővásárhelyi balliberális polgármester egyik fő támogatója, a borsodi időközi választáson elszenvedett kudarc után a vidéki embereket hibáztatta egészen közönséges stílusban. 

Szerinte a vidéki emberek többsége annyira tájékozatlan, igénytelen és korlátolt – ha úgy tetszik: hülye vagy funkcionális analfabéta –, hogy a balliberális manna helyett arra vágyik, Orbán Viktor „sz…rjon” a szájába, s gőzük sincs arról, hogy az „ürülék” helyett mást is fogyaszthatnának.  Az O1G pólókat is áruló mocskos szájú Herczeg segédkezett a Mindenki Magyarországa Mozgalom zászlóbontó eseményén is, továbbá Hadházy Ákosnak is adott öltözködési tanácsokat. 

Herczeg szerepelt a Soros György által finanszírozott Magyar Helsinki Bizottság egyik videójában is, ahol a fogva tartásának körülményeiről panaszkodott. A magát civilnek mondó szervezet képviselői az állam felelősségét hangsúlyozták, és hiányolták a rabok közti különbségtételt.

– Szóval ilyen ember valójában Herczeg Zoltán, az „ártatlan" divatguru,  aki, ha csak teheti, analfabétának, igénytelennek és korlátoltnak nevezi a vidéki embereket, és csupán annyira áll középen, hogy az internetes áruházában mind a mai napig lehet O1G maszkokat vásárolni, több színben – gondolta magában Felhévizy, és egy könnyed mozdulattal kidobta a szemétbe a 97% pamut és 3% elasztán tartalmú kelméből készült, slim fit fazonú, rövid ujjú férfipólót. 

Borítókép: Herczeg Zoltán divattervező (Forrás: Képernyőkép/YouTube)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.