idezojelek

Fodor Gábor a Hír TV stúdiójában adott mattot a baloldalnak + videó

Nagy bajban van az ellenzék.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet igazgatója volt a Hír TV Napi aktuális című műsorának a vendége. Fodor Gábor nagyon kemény szavakkal bírálta a baloldali ellenzéket. Arról kérdezték, hogy szerinte belefér-e a gyermekvédelemért való aggodalmakba az, hogy Gyurcsány Ferenc a parlamentben azt állítja, Orbán Viktor egy pedofilhálózat feje:

„Nem Gyurcsány Ferenc az érdekes ebben a történetben, mert Gyurcsány Ferenc a legnagyobb ellenzéki párt vezetője, természetes, hogy feláll és beszél […],  a nagyobb baj az, hogy az ellenzék már megint tévúton van. […] Minden szónok arra lyukadt ki a beszédében, hogy Magyarországon létezik egy pedofilhálózat, aminek Orbán Viktor a feje. Na már most, ezt senki nem fogja elhinni, még az ellenzéki szavazók sem. Ez egy teljes zsákutca.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Majd az egykori liberális politikus levonta a végső tanulságot

„Láthatóan továbbra is bajban van az ellenzék.”

Fodor korábban is bírálta már a baloldali ellenzéket. Szintén a Hír TV-ben még tavaly a következőket mondta:

„[…] Jogos a kérdés, hogy egy ilyen válságban, hogy nem tud az ellenzék teret nyerni […] ennek, azt hiszem, két oka van: van egy tartalmi oka, és van egy tartalmin túlmutató személyi ok. A tartalmi ok, hogy rossz a stratégia. […] Van egy pszichózis minden ellenzéki pártnál, hogy minden rossz, amit a kormány csinál. Teljes egészében, frontálisan neki kell menni a kormánynak. Ezt tizenhárom éve látjuk, hogy nem működik. […] ahhoz, hogy a választók elhiggyék, hogy alternatíva lehet az ellenzék, ahhoz felelősen kellene gondolkozniuk. Az ország érdekét a sajátjuk elé kellene helyezni.” 

Ezek szerint azóta sem lett jobb a helyzet, hiszen ma sem lett jobb a véleménye róluk. Sőt, Fodor Gábor ezekkel a most elhangzott mondataival gyakorlatilag mattot adott a baloldalnak. Ez pedig, valljuk be, az álmoskönyvek szerint nem jelent sok jót Gyurcsányéknak a közelgő választásokra nézve.

Borítókép: Fodor Gábor (Forrás: Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.