Alföldi Róbert kimutatta a foga fehérjét

Bevetették a titkos fegyvert.

2021. 02. 25. 8:30
null

Bevetették a titkos fegyvert.

Alföldi Róbert színész, rendező is beszállt a kormány elleni hadjáratba. A köztudottan liberális színész a közösségi hálón kelt a DK-s Iványi Gábor védelmére, de természetesen posztjában nem feledkezett meg jókorát belerúgni a keresztényekbe, ja és természetesen a melegeket is sikerült belekevernie a mondandójába:

„Tényleg mindent el kell követni, hogy ellehetetlenítsék Iványi Gábort és az egyházát, ami rászoruló embereken segít évtizedek óta? Ez a legfontosabb megoldandó feladata a NAV-nak most, amikor a pandémia miatt méltányosság is van a tartozások behajtásánál? Pont erre a pénzre van szüksége az államháztartásnak? [...]”

A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) a NAV állásfoglalása szerint hosszú ideje nem teljesítette alkalmazottai járulékbefizetését, tehát nem tett eleget a kötelezettségeinek. Azért, mert pandémia van, már mindent lehet? Ezt még Alföldi sem gondolhatja komolyan.

Na, de most jön a fából vaskarika:

„[...] Ma Orbán Balázs azzal indokolta egy nyíltan homofób alapítvány állami támogatását, hogy keresztényüldözés van.

(Csak zárójelben, ha keresztényüldözés van, arra a válasz a melegek üldözése?) De ha már, az Iványi Gáborékkal történtek minek számítanak?

Nem keresztényüldözésnek? Vagy van különbség keresztény és keresztény között? Szégyen! És valóban hívő keresztény magyar honfitársaim, ez rendben van így?”

Csak, hogy tisztán lássunk.

Alföldi azt kéri számon, hogy a kormány miért támogatja a Vasárnap.hu portált, ahol egyébként színvonalas és ugyanakkor fiatalos hangnemben a keresztény értékeket népszerűsítik. Gyaníthatóan ez fáj Alföldinek, ezért sebtében elő is húzta a homofób kártyát a fiókjából.

Orbán Balázs azonban tűpontosan és érthetően megválaszolta Alföldi hasfájását, csak olvasni kellene hozzá tudni, na és némi szövegértés sem ártana.

„[...] az érintett civil szervezet azért részesült támogatásban, hogy a keresztényüldözés jelenségét, az üldözött közösségeket, valamint a megsegítésükre indított programokat magyar és angol nyelven bemutassa médiafelületein. Mindezt azért tartjuk fontosnak, mert világszerte 260 millió embert üldöznek pusztán azért, mert keresztény. [...]”.

De Alföldi okos fiú, pontosan érti ezt. Ezért lóg ki az a bizonyos lóláb.

A művész úr csak támadni akart, mert ezt kérték tőle az elvtársai.

És ha jön a parancs, akkor nincs mit tenni.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.