Orbán kezdhet félni: kemény csapat alakult a legyőzésére

Ismét csatasorba áll a dinamitduó.

2020. 11. 15. 8:45
null
Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felhévizy Félixnek már nagyon elege volt a Covid-helyzetből és a home office-ból, ezért úgy döntött, hogy elmegy egy kicsit sétálni.

Milyenek a véletlenek, összefutott a lépcsőházban kedvenc hírforrásával, Reinfranck nénivel a második emeletről.

– Tiszteletem, szerkesztő úr, hallotta a hét legérdekesebb történetét? Miben mesterkednek ezek a momentumos ficsúrok? – rohanta le kérdéseivel a hírlapírót a ház legjobban értesült lakója.

Felhévizy még válaszolni sem tudott, a jól értesült szomszéd máris folytatta:

– Képzelje el, ezek nem bírnak nyugodni. A legújabb, hogy a Szél Bernikét és a Hadházy lódoktor urat integrálni akarják a pártjukba – mondta kaján mosollyal Reinfranck néni, majd gyorsan rövidre zárta a beszélgetést: – Na de nem is tartom fel a szerkesztő urat, biztos rengeteg munkája van. Felhévizynek már csak egy bátortalan integetésre futotta, mert a tűzrőlpattant hírforrás villámgyorsan eltűnt a lépcsőfordulóban.

És valóban, a szemfüles szomszéd igazat beszélt. Fekete-Győr az alábbiakat posztolta a Facebookra:

„[…] Szél Bernadett-tel közösen azért fogunk dolgozni, hogy az utódainknak is jusson friss, belélegezhető levegő, hatalmas erdők és hozzáférhető tavak. Hadházy Ákossal azért fogunk dolgozni, hogy a politikai kultúrából gyökerestül kiirtsuk a korrupciót, és jusson elég közpénz arra, amire kell!”

Szél Bernadett és Hadházy Ákos a Momentumban? Ez igen, ennek van némi pikantériája – morfondírozott a hírlapíró.

Vajon Fekete-Győrék mit várnak ettől a két szerencsétlen, levitézlett politikustól? Mert túl sok jóra nem számíthatnak tőlük. Hacsak nem mérlegeltek a Momentum spindoktorai, és arra a következtetésre nem jutottak, hogy mindenképpen szükségük van egy amatőr szertornászra és egy ügyeletes hőzöngőre. Mert akkor jó vásárt csináltak az új szerzeményeikkel. Különben érthetetlen ez a döntés.

De ők tudják – mosolygott Felhévizy, és közben arra gondolt, hogy szegény miniszterelnök úr kezdhet félni, hiszen csatasorba áll ellene a magyar politikai élet legviccesebb dinamitduója, igaz, ezúttal lila színbe öltözve.

Összenő, ami összetartozik.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.