Gulácsi Péter: Nekünk voltak nagyobb helyzeteink

A magyar labdarúgó-válogatott számára kétségkívül siker a németek elleni 1-1-es eredmény. A mérkőzés alakulása miatt azonban Gulácsi Péterben még hiányérzet is maradt.

Magyar Nemzet
2022. 06. 12. 7:58
GULÁCSI Péter; NEGO Loic
Nemzetek Ligája - Magyarország-Anglia Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Folytatta jó szereplését a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában: a halálcsoportban a harmadik fordulóban, Németország ellen elért 1-1-es döntetlen után továbbra is a második helyen áll legénysége.

A németek a várakozásoknak megfelelően labdabirtoklási fölényben játszottak (65-35 százalék), a kaput eltalált lövések aránya (7-1 Magyarország javára) viszont más képet mutat a meccsről.

még az olaszok elleni 2-1-es vereség kapcsán utalt arra, hogy nyoma sem volt az öltözőben az elégedettségnek, amiért megszorongattuk az Európa-bajnokot, s kapusunknak, Gulácsi Péternek még a németek elleni döntetlen után is maradt hiányérzete.

– Az utolsó húsz-huszonöt percben nekünk voltak nagyobb helyzeteink. Persze a németek elleni döntetlen után nem kellene csak félig telinek tekintenünk a poharat, de amikor ennyire közel járunk a győzelemhez, mindig ott van a mi lett volna, ha érzés. Az első félidőben jól használtuk a labdabirtoklást, a másodikban jól védekeztünk, a végén pedig megvoltak a lehetőségeink, hogy megszerezzük a győztes gólt – fogalmazott a magyar kapus.

Borítókép: Loic Nego és köszöni meg a biztatást (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.