„Mondtam Ádám Martinnak, hogy a nagy fejében benne maradt egy gól”

A németek elleni mérkőzésen Lang Ádám az ötvenedik mérkőzését játszotta a magyar válogatottban.

Magyar Nemzet
Forrás: Nso.hu2022. 06. 12. 12:42
Ádám Martin Gazdag Dániel
Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 A magyar labdarúgó-válogatott szombaton 1-1-es döntetlent játszott Németországgal a Puskás Arénában. A Nemzetek Ligája-csoportmérkőzést követően az NSO TV stábja több játékosunkat megszólaltatta, köztük az 50. válogatott meccsén szerepelt Lang Ádámot is.

– Nagyon jó ellenféllel csaptunk össze, viszont tőlünk parádésan teljesített mindenki, végig pariban voltunk a németekkel. Igaz, hogy náluk többet volt a labda, de igazán nagyon „bántani” nem tudtak minket. Az első félidőben volt egy-két mélységből beívelt labdájuk, amikre nagyon jól indultak, és egy-két alkalommal meg is osztották a védelmünket. Ezekre jobban kell majd figyelnünk a jövőben. A második félidőben ezt egyébként meg is tettük, a németeknek egy lehetőségük volt, de olvasta a keresztpasszt és tisztázott. Tőlünk Ádám Martinnak volt két fejese öt méterről, már mondtam is neki, hogy a nagy fejében benne maradt egy gól… – jegyezte meg és ezen a paksi támadó sem sértődött meg, ő is nevetett a poénon.

– Utólag, nyilván több volt bennük – bökte ki a helyzeteiről – Az elsőnél hirtelen jött a labda, megpattant, a többiek már mondták, hogy még le is vehettem volna, de nincs hátul szemem. A hiba benne van a fociban, legközelebb majd bemegy!

A Nemzeti Sport videós összeállítása ITT tekinthető meg.

Borítókép: A csereként beálló Ádám Martinnak két fejese is volt a németek ellen (Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.