Sallai mégis vállalja a játékot, Nego kikerült a kezdőből

Marco Rossi komolyan gondolta, hogy nehezen tudja pótolni Sallai Rolandot: a sérüléssel bajlódó támadó is tagja a németek elleni kezdőcsapatnak.

Magyar Nemzet
2022. 06. 11. 19:38
ROSSI, Marco
Cesena, 2022. június 7. Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó Nemzetek Ligája 2. fordulójában játszott Olaszország - Magyarország mérkõzésen az olaszországi Cesenában, a Dino Manuzzi Stadionban 2022. június 7-én. MTI/Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kijelölte kezdőcsapatát a 20.45-kor kezdődő, Németország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya,

A pénteki fejleményeket figyelembe véve meglepetés, hogy is tagja a tizenegynek, noha a meccs előtti nap sérülése miatt külön edzésmunkát végzett. Talán a nemzeti csapat kapitánya tényleg pótolhatatlannak gondolja a Freiburg támadóját.

Rossi a 

Gulácsi – Lang, Orbán, Szalai A. – Fiola, Nagy Á., Styles, Nagy Zs. – Sallai, Szalai Á., Szoboszlai

tizenegynek szavaz bizalmat.

eltiltás miatt nem szerepelhet a németek ellen, helyette a várakozásoknak megfelelően az első két NL-találkozón csereként beszállt Callum Styles kapott lehetőséget. Még egy változás van a mezőnyben az angolok és az olaszok elleni kezdőcsapathoz képest: Loic Nego helyett ezúttal fehérvári klubtársa, hallgathatja a pályán a magyar himnuszt.

Hansi Flick is kijelölte kezdőcsapatát, a Puskás Arénába így fut ki a Nationalelf: Neuer – Süle, Kehrer, Schlotterbeck – Hofmann, Kimmich, Goretzka, Raum – Havertz, Werner, Musiala.

 

Borítókép: Marco Rossi szövetségi kapitány (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.