Sydney McLaughlin ma délután megérkezett Budapestre + videó

Sydney McLaughlin, aki a nemrég befejeződött atlétikai világbajnokságon hihetetlen világcsúcsot futott, ma délután megérkezett Magyarországra, hogy fő versenyszámában, a 400 méteres gátfutásban hétfőn induljon a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjon, Székesfehérváron.

Magyar Nemzet
2022. 08. 04. 18:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sydney McLaughlint – aki a másfél hete zárult eugene-i világbajnokságon 400 méter gáton 50,68 másodperces világcsúcsot ért el – és edzőjét, Bobby Kersee-t a Liszt Ferenc repülőtéren Deutsch Péter, a szervezőbizottság elnöke fogadta. A 22 éves amerikai atlétanő személyében különleges meglepetéssel bővült a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj már eddig is sztárokkal teli mezőnye, amely olyan más világnagyságokat is fölvonultat, mint Armand Duplantis, Shelly-Ann Fraser-Pryce, Grant Holloway, Gianmarco Tamberi, Shericka Jackson, Alison Dos Santos és számos más olimpiai és világbajnok, illetve érmes.

A Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjat augusztus 8-án, hétfőn rendezik meg Székesfehérváron az atlétikai központban.

Íme, a női 400 méteres gátfutás vb-döntőjének végjátéka a szenzációs, 50,68 másodperces világcsúccsal – a régi rekordot McLaughlin 51,41-gyel tartotta:

Sydney McLaughlin tavaly a tokiói olimpián 400 méter gáton és 4x400-as amerikai váltóval is győzött, és ezt a duplázást most a világbajnokságon is megcsinálta.

Borítókép: Sydney McLaughlin is rajthoz áll Székesfehérváron (Forrás: Gyulaimemorial.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.