Suhajda Szilárd özvegye is részt vett a kegyeleti megemlékezésen + videó

Kedd este a budapesti Szemlőhegyi-barlang feletti parkban gyertyagyújtással emlékeztek Suhajda Szilárdra. Az eseményen részt vett a hegymászó özvegye, Legindi Tímea is.

Magyar Nemzet
2023. 05. 30. 22:03
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több százan gyújtottak gyertyát kedd este a budapesti Szemlőhegyi-barlang feletti parkban található hegymászó emlékhelynél Suhajda Szilárdra emlékezve. Előzetesen arra kértek mindenkit, hogy miután Szilárd lénye is tükrözte az életszeretetet, az emlékezők egyesüljenek az ő álmaival, színes egyéniségével, ezért ne viseljenek fekete ruhát.

A hegymászó özvegye, Legindi Tímea is megjelent az eseményen, és fogadta a részvétnyilvánításokat.

Pintér László, Suhajda Szilárd expedíciójának kommunikációs vezetője egy emlékkönyvet készített, amelybe a résztvevők beleírhatták a gondolataikat.

Az eseményről a Bors videót készített.

Borítókép: Suhajda Szilárd özvegye, Legindi Tímea fogadja a részvétnyilvánítást (Fotó: BS)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.