Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Modric reakciója árulkodó: pánikolnak a horvátok

Horvátország két forduló után csupán egy ponttal az utolsó a labdarúgó-bajnokság B csoportjában, így hát érthetően feszült a hangulat a csapaton belül. Luka Modric, a horvát válogatott és a Real Madrid veteránja 38 évesen olyat tett, amit talán még soha: faképnél hagyta az újságírókat

2024. 06. 21. 10:57
Luka Modric, Horvátország
Luka Modric nem örült a neki intézett kérdésnek Forrás: SportSport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A horvátok az első fordulóban simán, 3-0-ra kikaptak a spanyoloktól, majd hektikus mérkőzést vívtak az albánokkal. 1-0-s hátrányból fordítottak, de a hajrában az albánok egyenlítettek. A ráadásban akár mindkét csapat megszerezhette volna a győztes találatot, végül maradt 2-2 a végeredmény.

Luka Modric, Horvátország, foci Eb 2024
magánya a Horvátország–Albánia mérkőzés után (Fotó: AFP)

Horvátország a legutóbbi két világbajnokságon egyaránt érmes, 2018-ban második, 2022-ban harmadik volt, döntőt játszott a Nemzetek Ligája 2022–23-as kiírásában (büntetőkkel maradt alul Spanyolországgal szemben), most, az Európa-bajnokságon azonban a kiesés szélére került. A horvátoknak az utolsó fordulóban muszáj nyerniük az olaszok ellen, akiknek a döntetlen is elég. Emiatt érthetően feszült a hangulat a horvátoknál.

Luka Modric viselkedésénél erre aligha kell egyértelműbb bizonyíték. A meccs után a vegyes zónában az egyik, neki nem tetsző kérdésre így válaszolt: „Hajrá, gyerünk!”, majd azzal a lendülettel faképnél hagyta az újságírókat.

A B csoportban június 24-én, hétfőn játsszák az utolsó fordulót.

A Horvátország–Albánia mérkőzés értékelése a Szpíker korneren:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.