„A sorsoláson még nem gondolkoztunk, de jöhetne valamelyik nagy csapat”

A Ferencváros ott van a Bajnokok Ligája főtábláján. A csapatból elsőként Dibusz Dénes, Lovrencsics Gergő és Sigér Dávid beszélt az érzéseiről az M4 Sport kamerája előtt.

Magyar Nemzet
2020. 09. 29. 23:44
Haratyin, Ihor; Sigr Dvid
Van mit ünnepelni. Nagyon jól jár a Fradi a BL-lel Fotó: Koszticsák Szilárd Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nyilván tudtuk a mérkőzés előtt, hogy ha lehozzuk 0-0-lal, akkor megvan a továbbjutás, valóra válik az álmunk. Nagyon nehéz meccs volt, de megvan!” – mondta akit a meccs hajrájában mutatott bravúrjáról is megkérdeztek. – Igen, fontos védés volt a végén, örülök, hogy a stoplim elérte a labdát. A végén volt egy negyedóra, amikor beszorultunk, de kihúztuk.”

„Nem s jutok szóhoz – kezdte a csapatkapitány, Lovrencsics Gergő. – Ennél nem is lehetett volna nehezebb sorsolásunk. Amióta Szergej Rebrov megérkezett, látható a tudatos fejlődés. Tavaly az Európa-ligában, idén a Bajnokok Ligájában szerepelhetünk. Megmutattuk, hogy nem lehet minket lenézni, helyünk van Európában.”

„Igazából a védekezésből vettem a ki a részemet. Arra törekedtünk, hogy egy oldalra kényszerítsük őket, s hogy el kelljen rúgniuk a labdát. Ez a mérkőzés javában sikerült is, de a végére azért elfáradtunk, nem tudtunk mindig a három a kettő ellen védekezni, De mindig akadt valaki, aki mentett, ha más már nem is, akkor Dénes. A Moldét nem emelték ki úgy, hogy mekkora csapat, amelyik minden évben ott lenne a főtáblán, mégis ez volt a legnehezebb párharcunk” – mondta a meccsről és az ellenfélről Sigér Dávid, amikor pedig szóba került a sorsolás, így folytatta: – A sorsoláson még nem akartam gondolkozni, most lesz időnk ezen elmélkedni, persze jöhetne valamelyik nagy csapat.”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.