Guzmics Richárd megbánta, hogy tavaly Szlovákiába igazolt

A Mezőkövesd 33 éves válogatott védője hosszú sérülése után az elmúlt hétvégén futballozhatott újra.

Magyar Nemzet
2020. 08. 08. 15:23
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Februárban a Ferencváros elleni 3-0-ra megnyert bajnoki mérkőzésen futballozott legutóbb tétmérkőzésen a szombathelyi nevelésű Guzmics Richárd. A 2016-os labdarúgó Eb-n is pályára lépett válogatott labdarúgó combizomhúzódás és porcleválás miatt több hónapos pihenőre kényszerült, így lemaradt a bajnoki hajráról is. A felépülése után Guzmics legutóbb egy hete a szlovákiai Nagymihály csapata ellen futballozott újra az NB I negyedik helyen végzett Mezőkövesd csapatában.

Guzmics Richárd vissza akarja magát verekedni a válogatottba
Fotó: Mirkó István

A 33 éves labdarúgó a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy karrierje legrosszab döntésének tartja, hogy tavaly télen a poszonyi Slovan Bratislavához igazolt, még nem mondott le a válogatottságról, azon dolgozik Mezőkövesden, hogy felhívja magára szövetségi kapitány figyelmét. Nagy álma, hogy nemzetközi kupamérkőzésen vegyen részt, ez kis híján megvalósult, ugyanis a kövesdiek a kupadöntőig meneteltek. Guzmics szeretne futballozni a Puskás Arénában, ez jó esetben úgy jöhet össze, ha visszaverekszi magát a válogatott keretébe.

Az interjú itt olvasható.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.