Lubinban nem kellett, jön Egerszegre

Tajti Mátyás az NB I hetedik helyén végzett Zalaegerszegi TE csapatához szerződött.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 07. 04. 10:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tajti Mátyás az NB I hetedik helyén végzett Zalaegerszegi TE csapatához szerződött. A Barcelonát is megjárt középpályás a hét elején bontott szerződést a lengyel élvonalbeli Zaglebie Lubinnal, így szabadon igazolhatóként érkezett.

Tajti és Végh Gábor tulajdonos aláírja a szerződést Fotó: Ztefc.hu

A 22 éves futballista pályafutását a Ferencvárosban kezdte, majd a Videoton és a Puskás Akadémia korosztályos csapataiban szerepelt, mielőtt 2015-ben a Real Madrid hívása ellenére a katalánokhoz szerződött. 2016 nyarán a spanyol Málaga volt a következő állomás, itt a tartalék együttesnél szerepelt, mielőtt 2018-ban a Diósgyőrhöz szerződött. A magyar együttesben 35 tétmérkőzésen hétszer volt eredményes, tavaly szeptemberben 350 ezer euróért távozott a Zaglebie Lubinhoz, ahol azonban csupán három találkozón lépett pályára – 77 játékpercet kapott a Transfermarkt.de adatai szerint. Lubinban nem kellett, talán Zalaegerszegen magára talál.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.