Marco Rossi meglepődött az UEFA döntésén

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya is elmondta a véleményét az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) által a magyar szövetségre kiszabott büntetésről.

Magyar Nemzet
2021. 07. 11. 10:45
Marco Rossi
20210624 telki sajto kozpont marco rossi szovetsegi kapitany havran zoltan magyar nmezet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az UEFA pénteken százezer euróra és három zárt kapus UEFA-rendezésű mérkőzésre büntette a magyar szövetséget, mert a kontinenstorna budapesti és müncheni találkozóin egyes magyar szurkolók diszkriminatívan viselkedtek. A harmadik mérkőzésre szóló büntetést az európai szövetség két évre felfüggesztette.

szövetségi kapitány az M1-nek elmondta, azért lepte meg a hír, mert ő nem hallott vagy látott rasszista, illetve homofób megnyilvánulást a magyar szurkolóktól a stadionban. „Bár az UEFA-nak több felvétele is van, amit biztosan részletesen megvizsgáltak. Szerencsére az angolok ellen telt ház előtt játszhatunk majd, mert a vb-selejtező FIFA-rendezvénynek számít. Zárt kapunál, szurkolók nélkül viszont elvész a labdarúgás varázsa, ezért nagyon sajnálom a döntést” – fogalmazott az olasz tréner.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.